CEN/TC 275
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 27774 | LVS EN 12823-1:2014 | Pārtikas produkti. A vitamīna noteikšana ar augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfiju. 1.daļa: Visu E-retinolu un 13-Z-retinolu mērīšana | Standarts spēkā |
| 27746 | LVS EN 15637:2009 | Augu cilmes pārtikas produkti. Pesticīdu atlikumu noteikšana ar LC-MS/MS pēc to ekstrahēšanas ar metilspirtu un attīrīšanas ar diatomītu | Standarts spēkā |
| 26057 | LVS EN 15517:2008 | Pārtikas produkti. Mikroelementu satura noteikšana. Neorganiskā arsēna satura noteikšana jūras aļģēs ar hidrīdveides atomabsorbcijas spektrometriju (HGAAS) pēc ekstrakcijas ar skābi | Standarts spēkā |
| 27765 | LVS EN ISO 10272-1:2017 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Campylobacter spp. noteikšanas un uzskaitīšanas horizontālā metode. 1.daļa: Noteikšanas metode (ISO 10272-1:2017) | Standarts spēkā |
| 72987 | EN 13806-1:2025 | Produits alimentaires - Dosage des éléments-traces - Partie 1 : Dosage du mercure total dans les produits alimentaires par spectrométrie d'absorption atomique (SAA) - Génération de vapeurs froides après digestion sous pression | Standarts spēkā |
| 27759 | LVS EN ISO 19343:2017 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Histamīna konstatēšana un kvantificēšana zivīs un zvejas produktos. HPLC metode (ISO 19343:2017) | Standarts spēkā |
| 31804 | LVS EN 15911:2011 | Pārtikas produkti. Vienlaicīga deviņu saldinātāju noteikšana ar augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfiju un gaismas izkliedes detektēšanu | Standarts spēkā |
| 72985 | EN 13806-3:2025 | Produits alimentaires - Dosage des éléments-traces - Partie 3 : Dosage du mercure total dans les produits alimentaires par absorption atomique directe (analyse du mercure élémentaire) | Standarts spēkā |
| 34495 | LVS EN ISO 16140-1:2016 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Metodes validācija. 1.daļa: Vārdnīca (ISO 16140-1:2016) | Standarts spēkā |
| 13891 | EN ISO 21569:2005 | Produits alimentaires - Méthodes d'analyse pour la détection des organismes génétiquement modifiés et des produits dérivés - Méthodes qualitatives basées sur l'utilisation des acides nucléiques (ISO 21569:2005) | Standarts spēkā |
Attēlo no 541. līdz 550. no pavisam 651 ieraksta(-iem).
