Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
13854-Microbiology of food and animal feeding stuffs - Guidelines on performance testing and quality assurance of culture media for food microbiology media for food microbiologyIzstrādē
13853EN ISO 16140:2003Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Arbeitsvorschrift für die Validierung alternativer Verfahren (ISO 16140:2003)Atcelts
13853LVS EN ISO 16140:2003 APārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Alternatīvo metožu validācijas protokolsAtcelts
13852LVS EN 13191-2:2001Taukus nesaturoši pārtikas produkti - Bromīdu atlikumu noteikšana - 2.daļa: Neorganiskā bromīda noteikšanaStandarts spēkā
13852EN 13191-2:2000Fettarme Lebensmittel - Bestimmung von Bromidrückständen - Teil 2: Bestimmung von anorganischem BromidIzstrādē
13851LVS EN 13191-1:2001Taukus nesaturoši pārtikas produkti - Bromīdu atlikumu noteikšana - 1.daļa: Kopējā bromīda kā neorganiskā bromīda noteikšanaStandarts spēkā
13851EN 13191-1:2000Fettarme Lebensmittel - Bestimmung von Bromidrückständen - Teil 1: Bestimmung von Gesamtbromid als anorganisches BromidIzstrādē
13850LVS EN ISO 6888-3:2003Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Koagulāzes pozitīvo stafilokoku (Staphylococcus aureus un citu baktēriju veidu) skaitīšanas horizontālā metode - 3.daļa: Konstatēšana un MPN metode mazam skaitamStandarts spēkā
13849CR 13505:1999Lebensmittel - Biotoxine - Kriterien für Mycotoxin-AnalyseverfahrenAtcelts
13849LVS CR 13505:2001Pārtikas produktu analīze - Biotoksīni - Mikotoksīnu analītisko metožu kritērijiAtcelts
Attēlo no 541. līdz 550. no pavisam 651 ieraksta(-iem).