CEN/TC 275
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 13854 | - | Microbiology of food and animal feeding stuffs - Guidelines on performance testing and quality assurance of culture media for food microbiology media for food microbiology | Izstrādē |
| 13853 | EN ISO 16140:2003 | Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Arbeitsvorschrift für die Validierung alternativer Verfahren (ISO 16140:2003) | Atcelts |
| 13853 | LVS EN ISO 16140:2003 A | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Alternatīvo metožu validācijas protokols | Atcelts |
| 13852 | LVS EN 13191-2:2001 | Taukus nesaturoši pārtikas produkti - Bromīdu atlikumu noteikšana - 2.daļa: Neorganiskā bromīda noteikšana | Standarts spēkā |
| 13852 | EN 13191-2:2000 | Fettarme Lebensmittel - Bestimmung von Bromidrückständen - Teil 2: Bestimmung von anorganischem Bromid | Izstrādē |
| 13851 | LVS EN 13191-1:2001 | Taukus nesaturoši pārtikas produkti - Bromīdu atlikumu noteikšana - 1.daļa: Kopējā bromīda kā neorganiskā bromīda noteikšana | Standarts spēkā |
| 13851 | EN 13191-1:2000 | Fettarme Lebensmittel - Bestimmung von Bromidrückständen - Teil 1: Bestimmung von Gesamtbromid als anorganisches Bromid | Izstrādē |
| 13850 | LVS EN ISO 6888-3:2003 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Koagulāzes pozitīvo stafilokoku (Staphylococcus aureus un citu baktēriju veidu) skaitīšanas horizontālā metode - 3.daļa: Konstatēšana un MPN metode mazam skaitam | Standarts spēkā |
| 13849 | CR 13505:1999 | Lebensmittel - Biotoxine - Kriterien für Mycotoxin-Analyseverfahren | Atcelts |
| 13849 | LVS CR 13505:2001 | Pārtikas produktu analīze - Biotoksīni - Mikotoksīnu analītisko metožu kritēriji | Atcelts |
Attēlo no 541. līdz 550. no pavisam 651 ieraksta(-iem).
