Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
22286LVS EN 14663:2006Pārtikas produkti. B6 vitamīna satura (arī glikozilēto formu) noteikšana ar augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfiju (HPLC)Standarts spēkā
22284LVS EN 15054:2006Beztauku pārtika. Hlormekvāta un mepikvāta satura noteikšana. Šķidrumhromatogrāfiski mastospektriskā (LC-MS) metodeStandarts spēkā
35369LVS CEN/TS 16233-1:2011Pārtikas produkti. HPLC metode ksantofilu noteikšanā zivīs. 1. daļa: Astaksantīna un kantaksantīna noteikšanaStandarts spēkā
22296LVS EN 1784:2004Pārtikas produkti - Apstaroto, taukus saturošo pārtikas produktu noteikšana - Ogļūdeņražu gāzes hromatogrāfijas metodeStandarts spēkā
13895LVS EN 14148:2003Pārtikas produkti - K1 vitamīna noteikšana ar augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfiju (HPLC)Standarts spēkā
13882LVS EN 14084:2003Pārtikas produkti - Mikroelementu noteikšana - Svina, kadmija, cinka, vara un dzelzs noteikšana ar atomabsorbcijas spektrometriju (AAS) pēc mineralizācijas mikroviļņosStandarts spēkā
13799LVS EN 12856:2001Pārtikas produkti - Acesulfāma K, aspartama un saharīna noteikšana - Šķidrumu hromatogrāfijas metode ar augstu izšķiršanas spējuStandarts spēkā
21330LVS EN ISO 24276:2006Pārtikas produkti. Ģenētiski modificētu organismu un to produktu konstatēšanas analīzes. Vispārīgās prasības un definīcijasStandarts spēkā
13861LVS EN 14131:2003Pārtikas produkti - Folatu mikrobioloģiska noteikšanaStandarts spēkā
13795LVS EN 1376:2001+ACPārtikas produkti - Saharīna noteikšana pārtikas produktu saldinātājos - Spektrometriskā metodeStandarts spēkā
Attēlo no 601. līdz 610. no pavisam 649 ieraksta(-iem).