CEN/TC 275
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 27763 | LVS EN ISO 11290-1:2017 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Listeria monocytogenes un citu Listeria spp. noteikšanas un uzskaitīšanas horizontālā metode. 1.daļa: Noteikšanas metode (ISO 11290-1:2017) | Standarts spēkā |
| 13819 | LVS EN 12014-1:2016 | Pārtikas produkti. Nitrātu un/vai nitrītu satura noteikšana. 1.daļa: Vispārīgie norādījumi | Standarts spēkā |
| 35254 | LVS CEN ISO/TR 6579-3:2014 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Horizontālā metode salmonellu noteikšanai, uzskaitei un serotipēšanai. 3.daļa: Vadlīnijas Salmonella spp. serotipēšanai (ISO/TR 6579-3:2014) | Standarts spēkā |
| 35374 | LVS EN 16802:2016 | Pārtikas produkti. Ķīmisko elementu un to savienojumu noteikšana. Neorganiskā arsēna noteikšana jūras un augu izcelsmes pārtikas produktos ar anjonu apmaiņu HPLC-ICP-MS, kam seko ekstrakcija ūdens vannā | Standarts spēkā |
| 27746 | LVS EN 15637:2009 | Augu cilmes pārtikas produkti. Pesticīdu atlikumu noteikšana ar LC-MS/MS pēc to ekstrahēšanas ar metilspirtu un attīrīšanas ar diatomītu | Standarts spēkā |
| 40459 | LVS EN ISO 6887-2:2017 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm. 2.daļa: Īpaši noteikumi gaļu un gaļas izstrādājumu sagatavošanai (ISO 6887-2:2017) | Standarts spēkā |
| 37299 | LVS EN 12822:2014 | Pārtikas produkti. E vitamīna noteikšana ar augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfiju. ɑ-, ß-, γ- un δ-tokoferolu noteikšana | Standarts spēkā |
| 40528 | LVS EN ISO 6887-3:2017 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm. 3.daļa: Īpaši noteikumi zivju un zivju izstrādājumu sagatavošanai (ISO 6887-3:2017) | Standarts spēkā |
| 27899 | LVS EN ISO 21570:2006 /AC:2007 | Pārtikas produkti. Ģenētiski modificētu organismu un to produktu konstatēšanas analīzes. Kvantitatīvās nukleīnskābju metodes | Standarts spēkā |
| 13794 | LVS EN 1988-2:2001 | Pārtikas produkti - Sulfītu noteikšana - 2.daļa: Fermentatīvā metode | Standarts spēkā |
Attēlo no 601. līdz 610. no pavisam 651 ieraksta(-iem).
