CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
37306 | EN 13804:2013 | Foodstuffs - Determination of elements and their chemical species - General considerations and specific requirements | Izstrādē |
37421 | prCEN ISO/TS 21528-1 | Microbiology of food and animal feed - Horizontal methods for the dectection and enumeration of Enterobacteriaceae - Part 1: Detection and enumeration by MPN technique | Izstrādē |
65739 | CEN/TS 17329-2:2019 | Denrées alimentaires - Lignes directrices générales pour la validation des méthodes de PCR qualitative en temps réel - Partie 2 : Étude interlaboratoires | Izstrādē |
65784 | EN 17264:2019 | Lebensmittel - Bestimmung von Elementen und ihren Verbindungen - Bestimmung von Aluminium mittels Massenspektrometrie mit induktiv gekoppeltem Plasma (ICP-MS) | Izstrādē |
35384 | EN ISO 16050:2011 | Pārtikas produkti. Aflatoksīna B1 un aflatoksīnu B1, B2, G1, G2 noteikšana graudaugos, riekstos un radnieciskos produktos. Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metode (ISO 16050:2003) | Izstrādē |
38632 | EN 14526:2017 | Produits alimentaires - Détermination de la teneur en toxines du groupe de la saxitoxine dans les coquillages - Méthode par CLHP avec dérivation pré-colonne et par oxydation au peroxyde ou au periodate | Izstrādē |
13851 | EN 13191-1:2000 | Fettarme Lebensmittel - Bestimmung von Bromidrückständen - Teil 1: Bestimmung von Gesamtbromid als anorganisches Bromid | Izstrādē |
64990 | EN 15634-2:2019 | Lebensmittel - Nachweis von Lebensmittelallergenen mit molekularbiologischen Verfahren - Teil 2: Sellerie (Apium graveolens) - Nachweis einer spezifischen DNA-Sequenz in Brühwürsten mittels Real-time-PCR | Izstrādē |
35378 | CEN/TS 16621:2014 | Pārtikas produkti. Benzo[a]pirēna satura, benzo[a]antracēna, krizēna un benzo[k]fluoretēna noteikšana pārtikas produktos ar HPLC-FD | Izstrādē |
35381 | prEN 16620 | Pārtikas produktu analīze. Furāna noteikšana kafijā un kafijas produktos | Izstrādē |
Attēlo no 601. līdz 610. no pavisam 649 ieraksta(-iem).