Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
27748EN 15890:2010Pārtikas produkti. Patulīna noteikšana augļu sulās un augļu biezeņos, kas paredzēti zīdaiņiem un maziem bērniem. HPLC metode ar divu šķidro fāžu atdalīšanu, cietās fāzes ekstrakciju un UV detektēšanuIzstrādē
27750EN 15850:2010Pārtikas produkti. Zearalenona noteikšana no kukurūzas gatavotos bērnu pārtikas produktos, miežu miltos, kukurūzas miltos, kukurūzas biezputrā, kviešu miltos un graudaugu pārtikā, kas paredzēta zīdaiņiem un maziem bērniem. HPLC metode ar imūnās afinitātes kolonnu tīrīšanu un fluorescences detektēšanuIzstrādē
27749EN 15891:2010Pārtikas produkti. Deoksinivalenola noteikšana graudaugos, graudaugu produktos un graudaugu pārtikā, kas paredzēta zīdaiņiem un maziem bērniem. HPLC metode ar imūnās afinitātes kolonnu tīrīšanu un fluorescences detektēšanuIzstrādē
35378CEN/TS 16621:2014Pārtikas produkti. Benzo[a]pirēna satura, benzo[a]antracēna, krizēna un benzo[k]fluoretēna noteikšana pārtikas produktos ar HPLC-FDIzstrādē
35381prEN 16620Pārtikas produktu analīze. Furāna noteikšana kafijā un kafijas produktosIzstrādē
27746EN 15637:2008Augu cilmes pārtikas produkti. Pesticīdu atlikumu noteikšana ar LC-MS/MS pēc to ekstrahēšanas ar metilspirtu un attīrīšanas ar diatomītuIzstrādē
35376EN 16618:2015Pārtikas produktu analīze. Akrilamīda noteikšana pārtikas produktos ar šķidrumu hromatogrāfiju tandēma masas spektrometriju (LC-ESI-MS-MS)Izstrādē
27747CEN/TR 15641:2007Lebensmitteluntersuchung - Bestimmung von Pestizidrückständen mit LC-MS/MS - Parameter für die Tandem-MassenspektrometrieIzstrādē
67051prEN ISO 16050 revProduits alimentaires -- Dosage de l'aflatoxine B1 et détermination de la teneur totale en aflatoxines B1, B2, G1 et G2 dans les céréales, les fruits à coque et les produits dérivés -- Méthode par chromatographie liquide à haute performanceIzstrādē
35375CEN/TS 17083:2017Pārtikas produkti. Akrilamīda noteikšana kartupeļu produktos, graudaugu produktos un kafijā ar GC-MSIzstrādē
Attēlo no 601. līdz 610. no pavisam 651 ieraksta(-iem).