CEN/TC 275
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 72067 | LVS EN 15634-3:2023 | Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar molekulārbioloģiskām metodēm. 3.daļa: Lazdu rieksti (Corylus avellana). Kvalitatīvā specifiskās DNS secības noteikšana šokolādē ar reāllaika polimerāzes ķēdes reakcijas (PCR) metodi | Standarts spēkā |
| 72067 | EN 15634-3:2023 | Lebensmittel - Nachweis von Lebensmittelallergenen mit molekularbiologischen Verfahren - Teil 3: Haselnuss (Corylus avellana) - Qualitativer Nachweis einer spezifischen DNA-Sequenz in Schokolade mittels Real-time PCR | Izstrādē |
| 72068 | LVS EN 15634-5:2023 | Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar molekulārbioloģiskām metodēm. 5.daļa: Sinepes (Sinapis alba) un soja (Glycine max). Kvalitatīvā specifiskās DNS secības noteikšana vārītās desās ar reāllaika polimerāzes ķēdes reakcijas (PCR) metodi | Standarts spēkā |
| 72068 | EN 15634-5:2023 | Lebensmittel - Nachweis von Lebensmittelallergenen mit molekularbiologischen Verfahren - Teil 5: Senf (Sinapis alba) sowie Soja (Glycine max) - Qualitativer Nachweis einer spezifischen DNA-Sequenz in Brühwürsten mittels Real-time PCR | Izstrādē |
| 72984 | EN 13806-2:2025 | Foodstuffs - Determination of trace elements - Part 2: Determination of total mercury in foodstuffs by atomic fluorescence spectrometry (AFS) - cold vapour technique after pressure digestion | Standarts spēkā |
| 72984 | LVS EN 13806-2:2025 | Pārtikas produkti. Mikroelementu noteikšana. 2.daļa: Kopējā dzīvsudraba noteikšana pārtikas produktos ar atomu fluorescences spektrometriju (AFS). Aukstā tvaika paņēmiens pēc sadalīšanas zem spiediena | Standarts spēkā |
| 72985 | LVS EN 13806-3:2025 | Pārtikas produkti. Mikroelementu noteikšana. 3.daļa: Kopējā dzīvsudraba noteikšana pārtikas produktos ar atomu absorbciju tieši no pārtikas produkta (elementārā dzīvsudraba analīze) | Standarts spēkā |
| 72985 | EN 13806-3:2025 | Produits alimentaires - Dosage des éléments-traces - Partie 3 : Dosage du mercure total dans les produits alimentaires par absorption atomique directe (analyse du mercure élémentaire) | Standarts spēkā |
| 72987 | LVS EN 13806-1:2025 | Pārtikas produkti. Mikroelementu noteikšana. 1.daļa: Kopējā dzīvsudraba noteikšana pārtikas produktos ar atomu absorbcijas spektrometriju (AAS). Aukstā tvaika paņēmiens pēc sadalīšanas zem spiediena | Standarts spēkā |
| 72987 | EN 13806-1:2025 | Produits alimentaires - Dosage des éléments-traces - Partie 1 : Dosage du mercure total dans les produits alimentaires par spectrométrie d'absorption atomique (SAA) - Génération de vapeurs froides après digestion sous pression | Standarts spēkā |
Attēlo no 621. līdz 630. no pavisam 651 ieraksta(-iem).
