Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
38567prEN ISO 16297Lait - Dénombrement bactérien - Protocole pour l'évaluation des méthodes alternativesIzstrādē
24264prEN ISO 8069Dried milk -- Determination of content of lactic acid and lactatesIzstrādē
30538EN ISO 1736:2008Sausais piens un sausā piena produkti. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 1736:2008)Izstrādē
23478EN ISO 22160:2007Lait et boissons à base de lait - Détermination de l'activité de la phosphatase alcaline - Méthode par un système de photoactivation enzymatique (ISO 22160:2007)Izstrādē
30543EN ISO 7208:2008Vājpiens, sūkalas un paniņas. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 7208:2008)Izstrādē
22031EN ISO 17189:2003Butter, Butterfettemulsionen und Streichfette - Bestimmung des Fettgehaltes (Referenzverfahren) (ISO 17189:2003)Izstrādē
74130prEN ISO 20647 revSäuglingsanfangsnahrung und Nahrungsergänzungsmittel für Erwachsene - Bestimmung des Gesamtiods - Massenspektrometrie mit induktiv gekoppeltem Plasma (ICP-MS)Izstrādē
76256EN ISO 5537:2023Dried milk and dried milk products - Determination of moisture content (Reference method) (ISO 5537:2023)Izstrādē
14735prEN ISO 14674Foodstuffs - Determination of aflatoxin M1 in milk and milk powder - TLC method (ISO/DIS 14674: 2003)Izstrādē
31166EN ISO 1211:2010Piens. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 1211:2010)Izstrādē
Attēlo no 211. līdz 220. no pavisam 221 ieraksta(-iem).