Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
14754LVS EN ISO 2450:2001Krējums - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode)Atcelts
14755EN ISO 11816-2:2003Milch und Milchprodukte - Bestimmung der Aktivität der alkalischen Phosphatase - Teil 2: Fluormetrisches Verfahren für Käse (ISO 11816-2:2003)Atcelts
14755LVS EN ISO 11816-2:2003Piens un piena produkti - Sārmainās fosfatāzes aktivitātes noteikšana - 2.daļa: Fluorometriskā metode sieramAtcelts
14756EN ISO 14891:2002Milk and milk products - Determination of nitrogen content - Routine method using combustion according to the Dumas principle (ISO 14891:2002)Izstrādē
14756LVS EN ISO 14891:2002Piens un piena produkti - Slāpekļa satura noteikšana - Rutīnas metode, oksidējot saskaņā ar Dumas principuStandarts spēkā
14757EN ISO 18330:2003Milch und Milchprodukte - Anleitung für die vereinheitlichte Beschreibung von Immunoassays oder Rezeptorassays zum Nachweis von Rückständen antimikrobiell wirksamer Stoffe (ISO 18330:2003)Izstrādē
14757LVS EN ISO 18330:2004Piens un piena produkti - Norādījumi kā standartizēti aprakstīt imūnofermentatīvo vai receptoru analīzi antibakteriālo līdzekļu atlieku noteikšanaiStandarts spēkā
14758EN ISO 1736:2000Lait sec et produits à base de lait sec - Détermination de la teneur en matière grasse - Méthode gravimétrique (Méthode de référence) (ISO 1736:2000)Atcelts
14758LVS EN ISO 1736:2001Sausais piens un sausā piena produkti - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode)Atcelts
14759EN ISO 1854:1999Molkenkäse - Bestimmung des Fettgehaltes - Gravimetrisches Verfahren (Referenzverfahren) (ISO 1854:1999)Atcelts
Attēlo no 51. līdz 60. no pavisam 220 ieraksta(-iem).