Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
14749EN ISO 3727-1:2001Butter - Bestimmung des Wassergehaltes, der fettfreien Trockenmasse und des Fettgehaltes - Teil 1: Bestimmung des Wassergehaltes (Referenzverfahren) (ISO 3727-1:2001)Izstrādē
14749LVS EN ISO 3727-1:2002Sviests - Mitruma, beztauku sausnas un tauku saturu noteikšana - 1.daļa: Mitruma satura noteikšana (References metode)Standarts spēkā
14750EN ISO 3727-2:2001Butter - Determination of moisture, non-fat solids and fat contents - Part 2: Determination of non-fat solids content (Reference method) (ISO 3727-2:2001)Izstrādē
14750LVS EN ISO 14971:2003 /A1:2003Medicīniskās ierīces - Riska pārvaldības pielietojums medicīniskām ierīcēmAtcelts
14750LVS EN ISO 3727-2:2002Sviests - Mitruma, beztauku sausnas un tauku saturu noteikšana - 2.daļa: Beztauku sausnas satura noteikšana (References metode)Standarts spēkā
14751EN ISO 3727-3:2003Butter - Bestimmung des Wassergehaltes, der fettfreien Trockenmasse und des Fettgehaltes - Teil 3: Berechnung des Fettgehaltes (ISO 3727-3:2003)Izstrādē
14751LVS EN ISO 3727-3:2003Sviests - Mitruma, beztauku sausnas un tauku satura noteikšana - 3.daļa: Tauku satura aprēķināšanaStandarts spēkā
14753EN ISO 1737:1999Lait concentré sucré et non sucré - Détermination de la teneur en matière grasse - Méthode gravimétrique (Méthode de référence) (ISO 1737:1999)Atcelts
14753LVS EN ISO 1737:2001Iebiezinātais piens un saldinātais iebiezinātais piens - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode)Atcelts
14754EN ISO 2450:1999Cream - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) (ISO 2450:1999)Atcelts
Attēlo no 41. līdz 50. no pavisam 220 ieraksta(-iem).