Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
22027LVS EN ISO 1735:2004Siers un kausētais siers - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode)Atcelts
22028EN ISO 5534:2004Käse und Schmelzkäse - Bestimmung der Gesamttrockenmasse (Referenzverfahren) (ISO 5534:2004)Izstrādē
22028LVS EN ISO 5534:2004Siers un kausētais siers - Kopējo cieto vielu satura noteikšana (References metode)Standarts spēkā
22029EN ISO 5537:2004Lait sec - Détermination du taux d'humidité (Méthode de référence) (ISO 5537:2004)Atcelts
22029LVS EN ISO 5537:2004Sausais piens - Mitruma noteikšana (References metode)Atcelts
22030prEN ISO 14637Milk - Determination of urea content (ISO/DIS 14637:2002)Izstrādē
22031EN ISO 17189:2003Butter, Butterfettemulsionen und Streichfette - Bestimmung des Fettgehaltes (Referenzverfahren) (ISO 17189:2003)Izstrādē
22031LVS EN ISO 17189:2004Sviests, pārtikas tauki un ziežamie tauki - Tauku satura noteikšana (References metode)Standarts spēkā
22988EN ISO 14673-1:2004Milch und Milchprodukte - Bestimmung des Nitrat- und Nitritgehaltes - Teil 1: Verfahren mit Cadmiumreduktion und Spektrometrie (ISO 14673-1:2004)Izstrādē
22988LVS EN ISO 14673-1:2004Piens un piena produkti - Nitrātu un nitrītu satura noteikšana - 1.daļa: Metode, lietojot reducēšanu ar kadmiju un spektrometrijuStandarts spēkā
Attēlo no 81. līdz 90. no pavisam 220 ieraksta(-iem).