CEN/TC 307
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
69629 | EN ISO 3657:2020 | Corps gras d'origines animale et végétale - Détermination de l'indice de saponification (ISO 3657:2020) | Atcelts |
14976 | LVS EN ISO 16931:2002 | Dzīvnieku un augu tauki un eļļas - Polimerizēto triglicerīdu noteikšana ar augstas izšķiršanas spējas hromatogrāfiju | Atcelts |
66921 | LVS EN 14105:2021 | Tauku un eļļas atvasinājumi. Taukskābju metilesteri (FAME). Brīvā un kopējā glicerīna, mono-, di- un triglicerīdu satura noteikšana | Atcelts |
14930 | EN ISO 3596-2:2000 | Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung der unverseifbaren Bestandteile - Teil 2: Schnellverfahren mit Hexan-Extraktion (ISO 3596-2:1988, einschließlich Änderung 1:1999) | Atcelts |
14942 | LVS EN ISO 665:1995 | Ölsamen - Bestimmung des Wassergehaltes und der flüchtigen Bestandteile (ISO 665:1977) | Atcelts |
14927 | LVS EN ISO 661:1995 | Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Vorbereitung der Untersuchungsprobe (ISO 661:1989) | Atcelts |
32114 | EN ISO 11702:2009 | Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Kopējā stirolu satura fermentatīva noteikšana (ISO 11702:2009) | Atcelts |
30504 | LVS EN ISO 660:2009 | Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Skābes skaitļa un skābuma noteikšana (ISO 660:2009) | Atcelts |
14933 | EN ISO 8420:1995 | Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung des Gehalts an polaren Bestandteilen (ISO 8420:1990) | Atcelts |
63764 | EN ISO 3961:2018 | Corps gras d'origines animale et végétale - Détermination de l'indice d'iode (ISO 3961:2018) | Atcelts |
Attēlo no 181. līdz 190. no pavisam 396 ieraksta(-iem).