Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
69629EN ISO 3657:2020Corps gras d'origines animale et végétale - Détermination de l'indice de saponification (ISO 3657:2020)Atcelts
14976LVS EN ISO 16931:2002Dzīvnieku un augu tauki un eļļas - Polimerizēto triglicerīdu noteikšana ar augstas izšķiršanas spējas hromatogrāfijuAtcelts
66921LVS EN 14105:2021Tauku un eļļas atvasinājumi. Taukskābju metilesteri (FAME). Brīvā un kopējā glicerīna, mono-, di- un triglicerīdu satura noteikšanaAtcelts
14930EN ISO 3596-2:2000Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung der unverseifbaren Bestandteile - Teil 2: Schnellverfahren mit Hexan-Extraktion (ISO 3596-2:1988, einschließlich Änderung 1:1999)Atcelts
14942LVS EN ISO 665:1995Ölsamen - Bestimmung des Wassergehaltes und der flüchtigen Bestandteile (ISO 665:1977)Atcelts
14927LVS EN ISO 661:1995Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Vorbereitung der Untersuchungsprobe (ISO 661:1989)Atcelts
32114EN ISO 11702:2009Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Kopējā stirolu satura fermentatīva noteikšana (ISO 11702:2009)Atcelts
30504LVS EN ISO 660:2009Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Skābes skaitļa un skābuma noteikšana (ISO 660:2009)Atcelts
14933EN ISO 8420:1995Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung des Gehalts an polaren Bestandteilen (ISO 8420:1990)Atcelts
63764EN ISO 3961:2018Corps gras d'origines animale et végétale - Détermination de l'indice d'iode (ISO 3961:2018)Atcelts
Attēlo no 181. līdz 190. no pavisam 396 ieraksta(-iem).