CEN/TC 307
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 22464 | EN ISO 15304:2002/AC:2004 | Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung des Gehaltes an trans-Fettsäure-Isomeren in pflanzlichen Fetten und Ölen - Gaschromatographisches Verfahren (ISO 15304:2002/Cor.1:2003) | Atcelts |
| 14962 | EN ISO 15304:2002 | Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung des Gehaltes an trans-Fettsäure-Isomeren in pflanzlichen Fetten und Ölen - Gaschromatographisches Verfahren (ISO 15304:2002) | Atcelts |
| 30871 | EN ISO 15303:2008 | Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Gaistošo organisko piesārņotāju konstatēšana un identificēšana ar GC/MS (ISO 15303:2001) | Izstrādē |
| 63788 | EN ISO 15302:2017 | Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung des Benzo[a]pyren-Gehalts - Umkehrphasen-Hochleistungsflüssigchromatographisches Verfahren (ISO 15302:2017) | Izstrādē |
| 32014 | EN ISO 15302:2010 | Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Benzo[a]pirēna satura noteikšana. Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfija ar apgrieztu fāzi (ISO 15302:2007) | Atcelts |
| 25550 | EN ISO 15302:2007 | Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung des Benzo[a]pyren-Gehalts - Umkehrphasen-HPLC-Verfahren (ISO 15302:1998) | Atcelts |
| 28274 | EN ISO 15301:2001/AC:2007 | Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Nogulšņu noteikšana neattīrītos taukos un eļļās. Centrifūgas metode (ISO 15301:2001/Cor 1:2007) | Izstrādē |
| 14989 | EN ISO 15301:2001 | Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung des Sedimentgehaltes in rohen Fetten und Ölen - Zentrifugenverfahren (ISO 15301:2001) | Izstrādē |
| 61513 | EN ISO 14244:2016 | Tourteaux de graines oléagineuses - Détermination de la teneur en protéines solubles en solution d'hydroxyde de potassium (ISO 14244:2014) | Izstrādē |
| 24663 | EN ISO 13884:2005 | Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung isolierter trans-Isomere durch Infarot-Spektrometrie (ISO 13884:2003) | Izstrādē |
Attēlo no 341. līdz 350. no pavisam 397 ieraksta(-iem).
