Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
69629EN ISO 3657:2020Corps gras d'origines animale et végétale - Détermination de l'indice de saponification (ISO 3657:2020)Atcelts
69629LVS EN ISO 3657:2020Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Pārziepjošanas vērtības noteikšana (ISO 3657:2020)Atcelts
70045EN 14104:2021Fat and oil derivates - Fatty acid methyl ester (FAME) - Determination of acid valueIzstrādē
70045LVS EN 14104:2021Tauku un eļļas atvasinājumi. Taukskābju metilesteri (FAME). Skābes skaitļa noteikšanaStandarts spēkā
70218EN 14111:2022Produits dérivés des corps gras - Esters méthyliques d'acides gras (EMAG) - Détermination de l'indice d'iodeIzstrādē
70218LVS EN 14111:2022Tauku un eļļu atvasinājumi. Taukskābju metilesteri (FAME). Joda skaitļa noteikšanaStandarts spēkā
72364EN ISO 6321:2021Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung des Schmelzpunktes in offenen Kapillarröhrchen - Steigschmelzpunkt (ISO 6321:2021)Izstrādē
72364LVS EN ISO 6321:2021Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Kušanas temperatūras noteikšana vaļējās kapilārās mēģenēs. Slīdēšanas temperatūra (ISO 6321:2021)Standarts spēkā
74078EN ISO 18363-3:2021Animal and vegetable fats and oils - Determination of fatty-acid-bound chloropropanediols (MCPDs) and glycidol by GC/MS - Part 3: Method using acid transesterification and measurement for 2-MCPD, 3-MCPD and glycidol (ISO 18363-3:2017)Atcelts
74078LVS EN ISO 18363-3:2022Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Taukskābju saistīto hlorpropāndiolu (MCPD) un glicidola noteikšana ar GC/MS. 3.daļa: Metode, lietojot pāresterificēšanu skābā vidē un mērot 2-MCPD, 3-MCPD un glicidolu (ISO 18363-3:2017)Atcelts
Attēlo no 361. līdz 370. no pavisam 395 ieraksta(-iem).