Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
76439EN 14105:2024Fat and oil derivatives - Fatty Acid Methyl Esters (FAME) - Determination of free and total glycerol and mono-, di-, triglyceride contentsStandarts spēkā
76439LVS EN 14105:2024Tauku un eļļas atvasinājumi. Taukskābju metilesteri (FAME). Brīvā un kopējā glicerīna, mono-, di- un triglicerīdu satura noteikšanaStandarts spēkā
76463prEN ISO 12966-4 revTierische und pflanzliche Fette und Öle - Gaschromatographie von Fettsäuremethylestern - Teil 4: Bestimmung mittels Kapillargaschromatographie (ISO/DIS 12966-4:2022); Deutsche und Englische Fassung prEN ISO 12966-4:2022Izstrādē
76548prEN ISO 10565 revÖlsaaten - Gleichzeitige Bestimmung des Öl- und Wassergehalts - Verfahren mit gepulster Kernspinresonanzspektrometrie (ISO/DIS 10565:2022); Deutsche und Englische Fassung prEN ISO 10565:2022Izstrādē
77579EN ISO 20122:2024Huiles végétales - Dosage des hydrocarbures saturés d’huile minérale (MOSH) et des hydrocarbures aromatiques d’huile minérale (MOAH) par analyse par chromatographie en phase liquide haute performance et chromatographie en phase gazeuse couplées à un détecteur à ionisation de flamme (CLHP-CG-FID) en ligne - Méthode pour une faible limite de quantification (ISO 20122:2024, Version corrigée 2024-11)Standarts spēkā
77579LVS EN ISO 20122:2024Augu eļļas. Minerāleļļu piesātināto ogļūdeņražu (MOSH) un minerāleļļu aromātisko ogļūdeņražu (MOAH) noteikšana ar tiešsaistes savienojumu augstas izšķirtspējas šķidruma hromatogrāfijas-gāzu hromatogrāfijas-liesmas jonizācijas noteikšanas (HPLC-GC-FID) analīzi. Metode zemas kvantitatīvās robežas noteikšanai (ISO 20122:2024)Standarts spēkā
78223EN ISO 10519:2015/A1:2025Graines de colza - Détermination de la teneur en chlorophylle - Méthode spectrométrique - Amendement 1: Préparation de la courbe d’étalonnage pour déterminer le facteur k (ISO 10519:2015/Amd 1:2025)Standarts spēkā
78223LVS EN ISO 10519:2015/A1:2025Rapssamen - Bestimmung des Chlorophyllgehaltes - Spektrometrisches Verfahren - Änderung 1: Erstellung der Kalibrierkurve zur Bestimmung des k-Faktors (ISO 10519:2015/Amd 1:2025) 
79115EN ISO 18363-3:2024Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung von fettsäuregebundenem Chlorpropandiol (MCPD) und Glycidol mittels GC/MS - Teil 3: Verfahren mittels Säureumesterung und Messung für 2-MCPD, 3-MCPD und Glycidol (ISO 18363-3:2024)Standarts spēkā
79115LVS EN ISO 18363-3:2024Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Taukskābju saistīto hlorpropāndiolu (MCPD) un glicidola noteikšana ar GC/MS. 3.daļa: Metode, lietojot pāresterificēšanu skābā vidē un mērot 2-MCPD, 3-MCPD un glicidolu (ISO 18363-3:2024)Standarts spēkā
Attēlo no 381. līdz 390. no pavisam 395 ieraksta(-iem).