CEN/TC 338
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
25266 | EN ISO 712:2009 | Graudaugi un graudaugu produkti. Mitruma satura noteikšana. References metode (ISO 712:2009) | Atcelts |
36486 | EN ISO 6647-1:2015 | Reis - Bestimmung des Amylosegehalts - Teil 1: Referenzverfahren (ISO 6647-1:2015) | Atcelts |
33798 | EN ISO 2171:2010 | Graudaugi, pākšaugi un to blakus produkti. Pelnu satura noteikšana sadedzinot (ISO 2171:2007) | Atcelts |
33800 | EN ISO 6540:2010 | Kukurūza. Mitruma satura noteikšana (maltos un veselos graudos) (ISO 6540:1980) | Atcelts |
33805 | EN ISO 11746:2012 | Rīsi. Rīsa graudu biometrisko raksturlielumu noteikšana (ISO 11746:2012) | Atcelts |
27608 | EN ISO 7971-2:2009 | Graudaugi. Tilpummasas „hektolitra masa” noteikšana. 2. daļa: Mērinstrumentu izsekojamības metode ar atsauci uz starptautisko etalonmērinstrumentu (ISO 7971-2:2009) | Atcelts |
27609 | EN ISO 7971-3:2009 | Graudaugi. Tilpummasas „hektolitra masa” noteikšana. 3. daļa: Parastā metode (ISO 7971-3:2009) | Atcelts |
30134 | CEN ISO/TS 16634-2:2009 | Pārtikas produkti. Kopējā slāpekļa satura noteikšana ar dedzināšanu pēc Dimā principa un kopproteīna satura aprēķināšana. 2. daļa: Graudaugi, pākšaugi un to malšanas produkti (ISO/TS 16634-2:2009) | Atcelts |
41738 | EN ISO 5530-2:2014 | Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph (ISO 5530-2:2012) | Atcelts |
32089 | EN 15587:2008/AC:2009 | Graudi un graudu izstrādājumi. Piemaisījumu satura noteikšana mīkstajos kviešos (Triticum aestivum L.), cietajos kviešos (Triticum durum Desf.), rudzos (Secale cereale L.) un lopbarības miežos (Hordeum vulgare L.) | Atcelts |
Attēlo no 101. līdz 110. no pavisam 180 ieraksta(-iem).