Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
33800LVS EN ISO 6540:2010Kukurūza. Mitruma satura noteikšana (maltos un veselos graudos) (ISO 6540:1980)Atcelts
33800EN ISO 6540:2010Kukurūza. Mitruma satura noteikšana (maltos un veselos graudos) (ISO 6540:1980)Atcelts
33798EN ISO 2171:2010Graudaugi, pākšaugi un to blakus produkti. Pelnu satura noteikšana sadedzinot (ISO 2171:2007)Atcelts
25094EN ISO 3093:2007Weizen, Roggen und deren jeweiliges Mehl, Hartweizen und Hartweizengrieß - Bestimmung der Fallzahl nach Hagberg-Perten (ISO 3093:2004)Atcelts
27608EN ISO 7971-2:2009Graudaugi. Tilpummasas „hektolitra masa” noteikšana. 2. daļa: Mērinstrumentu izsekojamības metode ar atsauci uz starptautisko etalonmērinstrumentu (ISO 7971-2:2009)Atcelts
33805EN ISO 11746:2012Rīsi. Rīsa graudu biometrisko raksturlielumu noteikšana (ISO 11746:2012)Atcelts
41738EN ISO 5530-2:2014Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph (ISO 5530-2:2012)Atcelts
30134CEN ISO/TS 16634-2:2009Pārtikas produkti. Kopējā slāpekļa satura noteikšana ar dedzināšanu pēc Dimā principa un kopproteīna satura aprēķināšana. 2. daļa: Graudaugi, pākšaugi un to malšanas produkti (ISO/TS 16634-2:2009)Atcelts
25057EN ISO 20483:2006Céréales et légumineuses - Détermination de la teneur en azote et calcul de la teneur en protéines brutes - Méthode de Kjeldahl (ISO 20483:2006)Atcelts
25062EN ISO 6647-2:2007Reis - Bestimmung des Amylosegehalts - Teil 2: Routineverfahren (ISO 6647-2:2007)Atcelts
Attēlo no 101. līdz 110. no pavisam 180 ieraksta(-iem).