Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
25266EN ISO 712:2009Graudaugi un graudaugu produkti. Mitruma satura noteikšana. References metode (ISO 712:2009)Atcelts
36486EN ISO 6647-1:2015Reis - Bestimmung des Amylosegehalts - Teil 1: Referenzverfahren (ISO 6647-1:2015)Atcelts
33798EN ISO 2171:2010Graudaugi, pākšaugi un to blakus produkti. Pelnu satura noteikšana sadedzinot (ISO 2171:2007)Atcelts
33800EN ISO 6540:2010Kukurūza. Mitruma satura noteikšana (maltos un veselos graudos) (ISO 6540:1980)Atcelts
33805EN ISO 11746:2012Rīsi. Rīsa graudu biometrisko raksturlielumu noteikšana (ISO 11746:2012)Atcelts
27608EN ISO 7971-2:2009Graudaugi. Tilpummasas „hektolitra masa” noteikšana. 2. daļa: Mērinstrumentu izsekojamības metode ar atsauci uz starptautisko etalonmērinstrumentu (ISO 7971-2:2009)Atcelts
27609EN ISO 7971-3:2009Graudaugi. Tilpummasas „hektolitra masa” noteikšana. 3. daļa: Parastā metode (ISO 7971-3:2009)Atcelts
30134CEN ISO/TS 16634-2:2009Pārtikas produkti. Kopējā slāpekļa satura noteikšana ar dedzināšanu pēc Dimā principa un kopproteīna satura aprēķināšana. 2. daļa: Graudaugi, pākšaugi un to malšanas produkti (ISO/TS 16634-2:2009)Atcelts
41738EN ISO 5530-2:2014Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph (ISO 5530-2:2012)Atcelts
32089EN 15587:2008/AC:2009Graudi un graudu izstrādājumi. Piemaisījumu satura noteikšana mīkstajos kviešos (Triticum aestivum L.), cietajos kviešos (Triticum durum Desf.), rudzos (Secale cereale L.) un lopbarības miežos (Hordeum vulgare L.)Atcelts
Attēlo no 101. līdz 110. no pavisam 180 ieraksta(-iem).