CEN/TC 338
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
33802 | EN ISO 520:2010 | Getreide und Hülsenfrüchte - Bestimmung der 1 000KornMasse (ISO 520:2010) | Izstrādē |
33109 | EN ISO 3093:2009 | Kviešu un rudzu graudi un to milti, cieto kviešu graudi un to manna. Krišanas skaitļa noteikšana pēc Hagberga-Pertena metodes (ISO 3093:2009) | Izstrādē |
32331 | EN ISO 3093:2007/AC:2009 | Kviešu un rudzu graudi un to milti, cieto kviešu graudi un to manna. Krišanas skaitļa noteikšana pēc Hadberga-Pertena metodes (ISO 3093:2004/Cor 1:2008) | Atcelts |
25094 | EN ISO 3093:2007 | Weizen, Roggen und deren jeweiliges Mehl, Hartweizen und Hartweizengrieß - Bestimmung der Fallzahl nach Hagberg-Perten (ISO 3093:2004) | Atcelts |
73512 | EN ISO 27971:2023 | Cereals and cereal products - Common wheat (Triticum aestivum L.) - Determination of alveograph properties of dough at constant hydration from commercial or test flours and test milling methodology (ISO 27971:2023) | Standarts spēkā |
40619 | EN ISO 27971:2015 | Graudi un graudu izstrādājumi. Parastie kvieši. (Triticum aestivum L). Alveogrāfisko īpašību noteikšana konstanti hidratētai mīklai no komerciāla vai laboratoriska maluma miltiem un laboratoriskās malšanas metodika (ISO 27971:2015) | Atcelts |
25053 | EN ISO 27971:2008 | Getreide und Getreideerzeugnisse - Weizen (Triticum aestivum L.) - Bestimmung der Eigenschaften von Teig bei konstanter Flüssigkeitszufuhr zu handelsüblichen Mehlen oder Versuchsmehlen bei gleichen Versuchsmahlverfahren mittels Alveograph (ISO 27971:2008) | Atcelts |
35299 | EN ISO 24333:2009/AC:2010 | Graudaugi un graudaugu produkti. Paraugu ņemšana (ISO 24333:2009) | Standarts spēkā |
25092 | EN ISO 24333:2009 | Graudaugi un graudaugu produkti. Paraugu ņemšana (ISO 24333:2009) | Standarts spēkā |
67757 | EN ISO 2171:2023 | Getreide, Hülsenfrüchte und Nebenprodukte - Bestimmung des Aschegehalts durch Verbrennung (ISO 2171:2023) | Izstrādē |
Attēlo no 121. līdz 130. no pavisam 175 ieraksta(-iem).