Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
25092LVS EN ISO 24333:2010 AGraudaugi un graudaugu produkti. Paraugu ņemšana (ISO 24333:2009)Standarts spēkā
73511LVS EN ISO 17715:2025Kviešu milti (Triticum aestivum L.). Amperometriskā metode cietes bojājumu mērījumiem (ISO 17715:2025)Standarts spēkā
75034EN ISO 11746:2022Riz - Détermination des caractéristiques biométriques des grains (ISO 11746:2020)Standarts spēkā
76893EN ISO 7301:2022/A1:2024Rice - Specification - Amendment 1 (ISO 7301:2021/Amd 1:2024)Standarts spēkā
79341EN ISO 712-1:2024Getreide und Getreideerzeugnisse - Bestimmung des Feuchtegehaltes - Teil 1: Referenzverfahren (ISO 712-1:2024) GeStandarts spēkā
75034LVS EN ISO 11746:2023Rīsi. Rīsa graudu biometrisko raksturlielumu noteikšana (ISO 11746:2020)Standarts spēkā
75035LVS EN ISO 7301:2023Rīsi. Specifikācija (ISO 7301:2021)Standarts spēkā
65524LVS EN ISO 6647-2:2020Rīsi. Amilozes satura noteikšana. 2.daļa: Rutīnas spektrofotometriskā metode bez attaukošanas procedūras un ar kalibrēšanu, lietojot rīsu standartus (ISO 6647-2:2020)Standarts spēkā
41735LVS EN 15587:2019Graudi un graudu izstrādājumi. Piemaisījumu satura noteikšana mīkstajos kviešos (Triticum aestivum L.), cietajos kviešos (Triticum durum Desf.), rudzos (Secale cereale L.) un lopbarības miežos (Hordeum vulgare L.)Standarts spēkā
70924LVS CEN ISO/TR 29263:2021Graudaugi un graudaugu produkti. Pētījumi par paraugu ņemšanu (ISO/TR 29263:2021)Standarts spēkā
Attēlo no 121. līdz 130. no pavisam 180 ieraksta(-iem).