CEN/TC 338
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 25061 | LVS EN ISO 6647-1:2008 | Rīsi. Amilozes satura noteikšana. 1. daļa: References metode | Atcelts |
| 27608 | LVS EN ISO 7971-2:2010 | Graudaugi. Tilpummasas „hektolitra masa” noteikšana. 2. daļa: Mērinstrumentu izsekojamības metode ar atsauci uz starptautisko etalonmērinstrumentu (ISO 7971-2:2009) | Atcelts |
| 30134 | LVS CEN ISO/TS 16634-2:2010 | Pārtikas produkti. Kopējā slāpekļa satura noteikšana ar dedzināšanu pēc Dimā principa un kopproteīna satura aprēķināšana. 2. daļa: Graudaugi, pākšaugi un to malšanas produkti (ISO/TS 16634-2:2009) | Atcelts |
| 33801 | LVS EN ISO 11085:2010 | Graudaugi, graudaugu produkti un dzīvnieku barība. Neattīrīto tauku un kopējā tauku satura noteikšana ar Randala ekstrakcijas metodi (ISO 11085:2008) | Atcelts |
| 36486 | LVS EN ISO 6647-1:2015 | Rīsi. Amilozes satura noteikšana. 1.daļa: References metode (ISO 6647-1:2015) | Atcelts |
| 33806 | EN ISO 11747:2012 | Rīsi. Rīsu graudu ekstrūzijas pretestības noteikšana pēc vārīšanas (ISO 11747:2012) | Izstrādē |
| 41737 | EN ISO 17718:2014 | Weizenvollkorn- und Weizenmehl (Triticum aestivum L.) - Bestimmung der rheologischen Eigenschaften als Funktion von Kneten und Temperaturanstieg (ISO 17718:2013) | Izstrādē |
| 35453 | CEN/TR 16324:2012 | Tehniskais ziņojums par starplaboratoriju pētījumu bojātu graudu un piemaisījumu daudzuma noteikšanai parastajos kviešos, rudzos un cietajos kviešos | Izstrādē |
| 41736 | prEN ISO 16624 | Getreide und Getreideerzeugnisse - Messung der Griesfarbe von Durumweizen und der Mehlfarbe von Weizen mittels Reflexionskoloriemeter | Izstrādē |
| 25263 | prEN ISO 7971-1 | Cereals and cereal products - Determination of bulk density, called "mass per hectolitre" - Part 1: Reference method | Izstrādē |
Attēlo no 121. līdz 130. no pavisam 180 ieraksta(-iem).
