CEN/TC 338
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
33799 | EN ISO 5529:2010 | Kvieši. Sedimentācijas vērtības noteikšana. Zelenija tests (ISO 5529:2007) | Izstrādē |
66687 | - | Cereals and cereals products – Sampling studies | Izstrādē |
62830 | - | Cereals and cereal products Common wheat (Triticum aestivum L.) Determination of alveograph properties of dough at adapted hydration Part 1- For industrial flours | Izstrādē |
64792 | EN 15948:2020 | Getreide - Bestimmung der Feuchte und des Proteins - Verfahren der Nahinfrarot-Spektroskopie bei ganzen Körnern | Izstrādē |
29411 | CEN/TS 15731:2008 | Graudi un graudu izstrādājumi. Parastie kvieši (Triticum aestivum L.). Alveogrāfisko īpašību noteikšana adaptēti hidratētai mīklai no laboratoriska maluma miltiem un laboratoriskās malšanas metodika | Izstrādē |
35452 | - | Messung der Farbe von Durumgries und Weizenmehl | Izstrādē |
25267 | - | Cereals and cereal products - Determination of nitrogen content and calculation of protein content | Izstrādē |
25056 | - | Cereals and cereal products - Determination of nitrogen content by the Dumas combustion method and calculation of protein content | Izstrādē |
25054 | - | Cereals and cereal products - Common wheat (T. aestivum L.) - Determination of alveograph properties of dough with adapted hydration from industrial or test flours and test milling methodology | Izstrādē |
25055 | - | Cereals and cereal products - Common wheat (T. aestivum L.) - Determination of dough stickiness and machinability | Izstrādē |
Attēlo no 131. līdz 140. no pavisam 175 ieraksta(-iem).