Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
35452-Messung der Farbe von Durumgries und WeizenmehlIzstrādē
41737EN ISO 17718:2014Weizenvollkorn- und Weizenmehl (Triticum aestivum L.) - Bestimmung der rheologischen Eigenschaften als Funktion von Kneten und Temperaturanstieg (ISO 17718:2013)Izstrādē
29411CEN/TS 15731:2008Graudi un graudu izstrādājumi. Parastie kvieši (Triticum aestivum L.). Alveogrāfisko īpašību noteikšana adaptēti hidratētai mīklai no laboratoriska maluma miltiem un laboratoriskās malšanas metodikaIzstrādē
35453CEN/TR 16324:2012Tehniskais ziņojums par starplaboratoriju pētījumu bojātu graudu un piemaisījumu daudzuma noteikšanai parastajos kviešos, rudzos un cietajos kviešosIzstrādē
37370EN ISO 20483:2013Getreide und Hülsenfrüchte - Bestimmung des Stickstoffgehaltes und Berechnung des Rohproteingehaltes - Kjeldahl-Verfahren (ISO 20483:2013)Izstrādē
62830-Cereals and cereal products Common wheat (Triticum aestivum L.) Determination of alveograph properties of dough at adapted hydration Part 1- For industrial floursIzstrādē
25262EN ISO 21415-4:2007Weizen und Weizenmehl - Glutengehalt - Teil 4: Bestimmung des Trockenglutens aus Feuchtgluten mittels Schnelltrocknungsverfahren (ISO 21415-4:2006)Izstrādē
60209EN ISO 5223:2015Analysensiebe für Getreide (ISO 5223:1995, einschließlich Änderung 1:1999)Izstrādē
70924CEN ISO/TR 29263:2021Cereals and cereal products - Sampling studies (ISO/TR 29263:2021)Izstrādē
66687-Cereals and cereals products – Sampling studiesIzstrādē
Attēlo no 131. līdz 140. no pavisam 180 ieraksta(-iem).