Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
33806EN ISO 11747:2012Rīsi. Rīsu graudu ekstrūzijas pretestības noteikšana pēc vārīšanas (ISO 11747:2012)Izstrādē
78265prEN 15731 revCereals and cereal products — Common wheat (Triticum aestivum L.) — Determination of alveograph properties of dough at adapted hydration from commercial or test flours and test milling methodologyIzstrādē
59477EN ISO 7971-3:2019Cereals - Determination of bulk density, called mass per hectolitre - Part 3: Routine method (ISO 7971-3:2019)Izstrādē
59476EN ISO 7971-2:2019Getreide - Bestimmung der Schüttdichte, sogenannte Masse je Hektoliter - Teil 2: Verfahren zur Rückverfolgbarkeit von Messgeräten mittels Referenz auf internationale Normalgeräte (ISO/FDIS 7971-2:2018)Izstrādē
60208EN ISO 7973:2015Cereals and milled cereal products - Determination of the viscosity of flour - Method using an amylograph (ISO 7973:1992)Izstrādē
61522EN ISO 16624:2020Weichweizenmehl und Hartweizengrieß - Farbbestimmung mittels diffuser Reflexionskolorimetrie (ISO 16624:2020)Izstrādē
25261EN ISO 21415-3:2007Weizen und Weizenmehl - Glutengehalt - Teil 3: Bestimmung des Trockenglutens aus Feuchtgluten mittels Ofentrocknungsverfahren (ISO 21415-3:2006)Izstrādē
40603prEN ISO 11085Graudaugi, graudaugu produkti un dzīvnieku barība. Neattīrīto tauku un kopējā tauku satura noteikšana ar Randala ekstrakcijas metodi (ISO 11085:2015)Izstrādē
81984prEN ISO 6647-2 revReis - Bestimmung des Amylosegehalts - Teil 2: Spektrophotometrische Routineverfahren ohne Entfettungsverfahren und mit Kalibrierung nach ReisstandardsIzstrādē
25095EN 15585:2008Graudi un graudu izstrādājumi. Cietie kvieši (T.durum Desf.). Miltaino graudu daudzuma procentuāla noteikšana un stiklaino graudu daudzuma procentuāla aprēķināšanaIzstrādē
Attēlo no 141. līdz 150. no pavisam 180 ieraksta(-iem).