CEN/TC 338
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 33806 | EN ISO 11747:2012 | Rīsi. Rīsu graudu ekstrūzijas pretestības noteikšana pēc vārīšanas (ISO 11747:2012) | Izstrādē |
| 78265 | prEN 15731 rev | Cereals and cereal products — Common wheat (Triticum aestivum L.) — Determination of alveograph properties of dough at adapted hydration from commercial or test flours and test milling methodology | Izstrādē |
| 59477 | EN ISO 7971-3:2019 | Cereals - Determination of bulk density, called mass per hectolitre - Part 3: Routine method (ISO 7971-3:2019) | Izstrādē |
| 59476 | EN ISO 7971-2:2019 | Getreide - Bestimmung der Schüttdichte, sogenannte Masse je Hektoliter - Teil 2: Verfahren zur Rückverfolgbarkeit von Messgeräten mittels Referenz auf internationale Normalgeräte (ISO/FDIS 7971-2:2018) | Izstrādē |
| 60208 | EN ISO 7973:2015 | Cereals and milled cereal products - Determination of the viscosity of flour - Method using an amylograph (ISO 7973:1992) | Izstrādē |
| 61522 | EN ISO 16624:2020 | Weichweizenmehl und Hartweizengrieß - Farbbestimmung mittels diffuser Reflexionskolorimetrie (ISO 16624:2020) | Izstrādē |
| 25261 | EN ISO 21415-3:2007 | Weizen und Weizenmehl - Glutengehalt - Teil 3: Bestimmung des Trockenglutens aus Feuchtgluten mittels Ofentrocknungsverfahren (ISO 21415-3:2006) | Izstrādē |
| 40603 | prEN ISO 11085 | Graudaugi, graudaugu produkti un dzīvnieku barība. Neattīrīto tauku un kopējā tauku satura noteikšana ar Randala ekstrakcijas metodi (ISO 11085:2015) | Izstrādē |
| 81984 | prEN ISO 6647-2 rev | Reis - Bestimmung des Amylosegehalts - Teil 2: Spektrophotometrische Routineverfahren ohne Entfettungsverfahren und mit Kalibrierung nach Reisstandards | Izstrādē |
| 25095 | EN 15585:2008 | Graudi un graudu izstrādājumi. Cietie kvieši (T.durum Desf.). Miltaino graudu daudzuma procentuāla noteikšana un stiklaino graudu daudzuma procentuāla aprēķināšana | Izstrādē |
Attēlo no 141. līdz 150. no pavisam 180 ieraksta(-iem).
