CEN/TC 338
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
59477 | EN ISO 7971-3:2019 | Cereals - Determination of bulk density, called mass per hectolitre - Part 3: Routine method (ISO 7971-3:2019) | Izstrādē |
59476 | EN ISO 7971-2:2019 | Getreide - Bestimmung der Schüttdichte, sogenannte Masse je Hektoliter - Teil 2: Verfahren zur Rückverfolgbarkeit von Messgeräten mittels Referenz auf internationale Normalgeräte (ISO/FDIS 7971-2:2018) | Izstrādē |
60208 | EN ISO 7973:2015 | Cereals and milled cereal products - Determination of the viscosity of flour - Method using an amylograph (ISO 7973:1992) | Izstrādē |
61522 | EN ISO 16624:2020 | Weichweizenmehl und Hartweizengrieß - Farbbestimmung mittels diffuser Reflexionskolorimetrie (ISO 16624:2020) | Izstrādē |
25264 | prEN ISO 7971-2 | Cereals and cereal products - Determination of bulk density, called "mass per hectolitre" - Part 2: Routine reference method | Izstrādē |
40603 | prEN ISO 11085 | Graudaugi, graudaugu produkti un dzīvnieku barība. Neattīrīto tauku un kopējā tauku satura noteikšana ar Randala ekstrakcijas metodi (ISO 11085:2015) | Izstrādē |
67759 | FprEN ISO 11746 | Riz - Détermination des caractéristiques biométriques des grains (ISO/FDIS 11746:2019) | Izstrādē |
25095 | EN 15585:2008 | Graudi un graudu izstrādājumi. Cietie kvieši (T.durum Desf.). Miltaino graudu daudzuma procentuāla noteikšana un stiklaino graudu daudzuma procentuāla aprēķināšana | Izstrādē |
Attēlo no 171. līdz 178. no pavisam 178 ieraksta(-iem).