Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
13055ISO 6636-2:1981Fruits, vegetables and derived products — Determination of zinc content — Part 2: Atomic absorption spectrometric methodStandarts spēkā
77797ISO 24090:2021Épine-vinette séchée — Spécification et méthodes d'essaiStandarts spēkā
35851ISO 2173:2003Fruit and vegetable products — Determination of soluble solids — Refractometric methodStandarts spēkā
12957ISO 6557-2:1984Fruits, vegetables and derived products — Determination of ascorbic acid content — Part 2: Routine methodsStandarts spēkā
41185ISO 5519:2008Fruits, vegetables and derived products — Determination of sorbic acid contentStandarts spēkā
15193ISO 8128-1:1993Apple juice, apple juice concentrates and drinks containing apple juice — Determination of patulin content — Part 1: Method using high-performance liquid chromatographyStandarts spēkā
11575ISO 5521:1981Fruits, légumes et produits dérivés — Méthode qualitative de recherche du dioxyde de soufreStandarts spēkā
79876ISO/CD 4334Fruit puree — Specifications and test methodsStandarts spēkā
11576ISO 5522:1981Fruits, légumes et produits dérivés — Détermination de la teneur en dioxyde de soufre totalStandarts spēkā
13061ISO 6638-2:1984Fruit and vegetable products — Determination of formic acid content — Part 2: Routine methodStandarts spēkā
Attēlo no 11. līdz 20. no pavisam 110 ieraksta(-iem).