Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
89196ISO 7304-1:2025Durum wheat semolina and alimentary pasta — Estimation of cooking quality of alimentary pasta by sensory analysis — Part 1: Reference methodStandarts spēkā
44312ISO 7304-1:2016Durum wheat semolina and alimentary pasta — Estimation of cooking quality of alimentary pasta by sensory analysis — Part 1: Reference methodAtcelts
13964ISO 7302:1982Céréales et produits céréaliers — Détermination de la teneur en matières grasses totalesAtcelts
85108ISO 7301:2021/Amd 1:2024Riz — Spécifications — Amendement 1Standarts spēkā
73411ISO 7301:2021Rice — SpecificationStandarts spēkā
60251ISO 7301:2011/CD Cor 1Rice — Specification — Technical Corrigendum 1Izstrādē
50935ISO 7301:2011Riz — SpécificationsAtcelts
24553ISO 7301:2002Riz — SpécificationsAtcelts
13963ISO 7301:1988Riz — SpécificationsAtcelts
83488ISO 712-2:2024Cereals and cereal products — Determination of moisture content — Part 2: Automatic drying oven methodStandarts spēkā
Attēlo no 111. līdz 120. no pavisam 252 ieraksta(-iem).