Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
17487ISO 9648:1988Sorgho — Dosage des taninsStandarts spēkā
83488ISO 712-2:2024Cereals and cereal products — Determination of moisture content — Part 2: Automatic drying oven methodStandarts spēkā
80008ISO/TR 29263:2021Cereals and cereal products — Sampling studiesStandarts spēkā
13064ISO 6639-2:1986Céréales et légumineuses — Détermination de l'infestation cachée par les insectes — Partie 2: ÉchantillonnageStandarts spēkā
6958ISO 2164:1975Pulses — Determination of glycosidic hydrocyanic acidStandarts spēkā
62221ISO 21415-2:2015Wheat and wheat flour — Gluten content — Part 2: Determination of wet gluten and gluten index by mechanical meansStandarts spēkā
75731ISO 7970:2021Wheat (Triticum aestivum L.) — SpecificationStandarts spēkā
13066ISO 6639-4:1987Cereals and pulses — Determination of hidden insect infestation — Part 4: Rapid methodsStandarts spēkā
19031ISO 11051:1994Durum wheat (Triticum durum Desf.) — SpecificationStandarts spēkā
60292ISO 17718:2013Wholemeal and flour from wheat (Triticum aestivum L.) — Determination of rheological behaviour as a function of mixing and temperature increaseStandarts spēkā
Attēlo no 181. līdz 190. no pavisam 240 ieraksta(-iem).