Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
35865ISO 21415-4:2006Blé et farines de blé — Teneur en gluten — Partie 4: Détermination du gluten sec à partir du gluten humide par une méthode de séchage rapideStandarts spēkā
62221ISO 21415-2:2015Wheat and wheat flour — Gluten content — Part 2: Determination of wet gluten and gluten index by mechanical meansStandarts spēkā
73411ISO 7301:2021Rice — SpecificationStandarts spēkā
70015ISO 7971-3:2019Cereals — Determination of bulk density, called mass per hectolitre — Part 3: Routine methodStandarts spēkā
70014ISO 11050:2020Wheat flour and durum wheat semolina — Determination of impurities of animal originStandarts spēkā
60292ISO 17718:2013Wholemeal and flour from wheat (Triticum aestivum L.) — Determination of rheological behaviour as a function of mixing and temperature increaseStandarts spēkā
70009ISO 7305:2019Milled cereal products — Determination of fat acidityStandarts spēkā
75733ISO 11746:2020Riz — Détermination des caractéristiques biométriques des grainsStandarts spēkā
19031ISO 11051:1994Durum wheat (Triticum durum Desf.) — SpecificationStandarts spēkā
35863ISO 21415-1:2006Wheat and wheat flour — Gluten content — Part 1: Determination of wet gluten by a manual methodStandarts spēkā
Attēlo no 191. līdz 200. no pavisam 252 ieraksta(-iem).