Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
35865ISO 21415-4:2006Wheat and wheat flour — Gluten content — Part 4: Determination of dry gluten from wet gluten by a rapid drying methodStandarts spēkā
19031ISO 11051:1994Durum wheat (Triticum durum Desf.) — SpecificationStandarts spēkā
75733ISO 11746:2020Riz — Détermination des caractéristiques biométriques des grainsStandarts spēkā
29424ISO 5223:1995/Amd 1:1999Tamis de contrôle pour céréales — Amendement 1: Dimensions supplémentairesStandarts spēkā
70015ISO 7971-3:2019Cereals — Determination of bulk density, called mass per hectolitre — Part 3: Routine methodStandarts spēkā
80008ISO/TR 29263:2021Cereals and cereal products — Sampling studiesStandarts spēkā
60292ISO 17718:2013Wholemeal and flour from wheat (Triticum aestivum L.) — Determination of rheological behaviour as a function of mixing and temperature increaseStandarts spēkā
17487ISO 9648:1988Sorgho — Dosage des taninsStandarts spēkā
70009ISO 7305:2019Milled cereal products — Determination of fat acidityStandarts spēkā
14962ISO 7973:1992Cereals and milled cereal products — Determination of the viscosity of flour — Method using an amylographStandarts spēkā
Attēlo no 241. līdz 250. no pavisam 250 ieraksta(-iem).