Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
11225ISO 5223:1995Test sieves for cerealsStandarts spēkā
11591ISO 5530-3:1988Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 3: Determination of water absorption and rheological properties using a valorigraphStandarts spēkā
17487ISO 9648:1988Sorgho — Dosage des taninsStandarts spēkā
38250ISO 7304-2:2008Pâtes alimentaires produites à partir de semoule de blé dur — Appréciation de la qualité de cuisson par analyse sensorielle — Partie 2: Méthode de routineStandarts spēkā
80008ISO/TR 29263:2021Cereals and cereal products — Sampling studiesStandarts spēkā
29424ISO 5223:1995/Amd 1:1999Tamis de contrôle pour céréales — Amendement 1: Dimensions supplémentairesStandarts spēkā
6958ISO 2164:1975Pulses — Determination of glycosidic hydrocyanic acidStandarts spēkā
62221ISO 21415-2:2015Wheat and wheat flour — Gluten content — Part 2: Determination of wet gluten and gluten index by mechanical meansStandarts spēkā
75568ISO 6540:2021Maize — Determination of moisture content (on milled grains and on whole grains)Standarts spēkā
70015ISO 7971-3:2019Cereals — Determination of bulk density, called mass per hectolitre — Part 3: Routine methodStandarts spēkā
Attēlo no 51. līdz 60. no pavisam 250 ieraksta(-iem).