Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
40471ISO 3728:2004Crème glacée et glace au lait — Détermination de la teneur en matière sèche totale (Méthode de référence)Standarts spēkā
42069ISO 8156:2005Sausais piens un sausā piena produkti - Nešķīdības indeksa noteikšanaStandarts spēkā
78123ISO 24223:2021Fromage — Lignes directrices pour la préparation des échantillons en vue des essais physiques et chimiquesStandarts spēkā
44539ISO 3356:2009Lait — Détermination de la phosphatase alcalineStandarts spēkā
43876ISO 11815:2007Lait — Détermination de l'activité totale de coagulation du lait dans la présure de bovinsStandarts spēkā
53831ISO 12080-2:2009Sausais vājpiens. A vitamīna satura noteikšana. 2. daļa: Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metodeStandarts spēkā
55776ISO 12081:2010Lait — Détermination de la teneur en calcium — Méthode titrimétriqueStandarts spēkā
51019ISO 2446:2008Piens. Tauku satura noteikšanaStandarts spēkā
43819ISO/TS 26844:2006Milk and milk products — Determination of antimicrobial residues — Tube diffusion testStandarts spēkā
56874ISO 9622:2013Milk and liquid milk products — Guidelines for the application of mid-infrared spectrometryStandarts spēkā
Attēlo no 91. līdz 100. no pavisam 562 ieraksta(-iem).