ISO/TC 34/SC 5
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
35218 | ISO 8851-1:2004 | Beurre — Détermination des teneurs en eau, en matière sèche non grasse et en matière grasse (Méthodes de routine) — Partie 1: Détermination de la teneur en eau | Standarts spēkā |
44068 | ISO/TS 6733:2006 | Milk and milk products — Determination of lead content — Graphite furnace atomic absorption spectrometric method | Standarts spēkā |
79391 | ISO 29981:2024 | Produits laitiers — Dénombrement des bifidobacteria présumés — Technique par comptage des colonies | Standarts spēkā |
46336 | ISO 3433:2008 | Cheese — Determination of fat content — Van Gulik method | Standarts spēkā |
42701 | ISO 8967:2005 | Lait sec et produits laitiers en poudre — Détermination de la masse volumique | Standarts spēkā |
55780 | ISO 2962:2010 | Cheese and processed cheese products — Determination of total phosphorus content — Molecular absorption spectrometric method | Standarts spēkā |
36689 | ISO 5765-1:2002 | Sausais piens, sausie piena maisījumi un kausētais siers - Laktozes satura noteikšana - 1.daļa: Fermentatīvā metode, izmantojot laktozes glikozes daļu | Standarts spēkā |
45804 | ISO 5536:2009 | Produits à base de matière grasse laitière — Détermination de la teneur en eau — Méthode de Karl Fischer | Standarts spēkā |
64658 | ISO 19344:2015 | Milk and milk products — Starter cultures, probiotics and fermented products — Quantification of lactic acid bacteria by flow cytometry | Standarts spēkā |
53830 | ISO 12080-1:2009 | Dried skimmed milk — Determination of vitamin A content — Part 1: Colorimetric method | Standarts spēkā |
Attēlo no 91. līdz 100. no pavisam 571 ieraksta(-iem).