ISO/TC 34/SC 5
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
55777 | ISO 6091:2010 | Sausais piens. Titrējamā skābuma noteikšana (References metode) | Standarts spēkā |
28899 | ISO 15885:2002 | Milk fat — Determination of the fatty acid composition by gas-liquid chromatography | Standarts spēkā |
82007 | ISO/PWI 6062 | Titre manque | Standarts spēkā |
38094 | ISO 15322:2005 | Dried milk and dried milk products — Determination of their behaviour in hot coffee (Coffee test) | Standarts spēkā |
35212 | ISO 3727-1:2001 | Butter — Determination of moisture, non-fat solids and fat contents — Part 1: Determination of moisture content (Reference method) | Standarts spēkā |
53826 | ISO 3890-1:2009 | Lait et produits laitiers — Détermination des résidus de composés organochlorés (pesticides) — Partie 1: Considérations générales et méthodes d'extraction | Standarts spēkā |
53827 | ISO 3890-2:2009 | Milk and milk products — Determination of residues of organochlorine compounds (pesticides) — Part 2: Test methods for crude extract purification and confirmation | Standarts spēkā |
72822 | ISO 22184:2021 | Milk and milk products — Determination of the sugar contents — High performance anion exchange chromatography with pulsed amperometric detection method (HPAEC-PAD) | Standarts spēkā |
40472 | ISO 5538:2004 | Milk and milk products — Sampling — Inspection by attributes | Standarts spēkā |
53831 | ISO 12080-2:2009 | Sausais vājpiens. A vitamīna satura noteikšana. 2. daļa: Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metode | Standarts spēkā |
Attēlo no 481. līdz 490. no pavisam 562 ieraksta(-iem).