Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
55777ISO 6091:2010Sausais piens. Titrējamā skābuma noteikšana (References metode)Standarts spēkā
28899ISO 15885:2002Milk fat — Determination of the fatty acid composition by gas-liquid chromatographyStandarts spēkā
82007ISO/PWI 6062Titre manqueStandarts spēkā
38094ISO 15322:2005Dried milk and dried milk products — Determination of their behaviour in hot coffee (Coffee test)Standarts spēkā
35212ISO 3727-1:2001Butter — Determination of moisture, non-fat solids and fat contents — Part 1: Determination of moisture content (Reference method)Standarts spēkā
53826ISO 3890-1:2009Lait et produits laitiers — Détermination des résidus de composés organochlorés (pesticides) — Partie 1: Considérations générales et méthodes d'extractionStandarts spēkā
53827ISO 3890-2:2009Milk and milk products — Determination of residues of organochlorine compounds (pesticides) — Part 2: Test methods for crude extract purification and confirmationStandarts spēkā
72822ISO 22184:2021Milk and milk products — Determination of the sugar contents — High performance anion exchange chromatography with pulsed amperometric detection method (HPAEC-PAD)Standarts spēkā
40472ISO 5538:2004Milk and milk products — Sampling — Inspection by attributesStandarts spēkā
53831ISO 12080-2:2009Sausais vājpiens. A vitamīna satura noteikšana. 2. daļa: Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metodeStandarts spēkā
Attēlo no 481. līdz 490. no pavisam 562 ieraksta(-iem).