ISO/TC 34/SC 9
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
19267 | ISO 11289:1993 | Produits alimentaires en conserves — Détermination du pH | Standarts spēkā |
63251 | ISO 18743:2015 | Microbiologie de la chaîne alimentaire — Recherche des larves de Trichinella dans la viande par une méthode de digestion artificielle | Standarts spēkā |
36015 | ISO 21871:2006 | Microbiology of food and animal feeding stuffs — Horizontal method for the determination of low numbers of presumptive Bacillus cereus — Most probable number technique and detection method | Standarts spēkā |
63338 | ISO 6887-4:2017 | Microbiology of the food chain — Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination — Part 4: Specific rules for the preparation of miscellaneous products | Standarts spēkā |
62769 | ISO 17604:2015 | Microbiology of the food chain — Carcass sampling for microbiological analysis | Standarts spēkā |
75509 | ISO 23418:2022 | Microbiology of the food chain — Whole genome sequencing for typing and genomic characterization of bacteria — General requirements and guidance | Standarts spēkā |
63252 | ISO 18744:2016 | Microbiology of the food chain — Detection and enumeration of Cryptosporidium and Giardia in fresh leafy green vegetables and berry fruits | Standarts spēkā |
81777 | ISO 22174:2024 | Microbiology of the food chain — Polymerase chain reaction (PCR) for the detection and quantification of microorganisms — General requirements and definitions | Standarts spēkā |
38282 | ISO 4832:2006 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Koliformu baktēriju skaitīšanas horizontālā metode. Koloniju skaitīšanas metode | Standarts spēkā |
38282 | ISO 4832:2006 | Microbiologie des aliments — Méthode horizontale pour le dénombrement des coliformes — Méthode par comptage des colonies | Standarts spēkā |
Attēlo no 231. līdz 240. no pavisam 283 ieraksta(-iem).