Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
19267ISO 11289:1993Produits alimentaires en conserves — Détermination du pHStandarts spēkā
63251ISO 18743:2015Microbiologie de la chaîne alimentaire — Recherche des larves de Trichinella dans la viande par une méthode de digestion artificielleStandarts spēkā
36015ISO 21871:2006Microbiology of food and animal feeding stuffs — Horizontal method for the determination of low numbers of presumptive Bacillus cereus — Most probable number technique and detection methodStandarts spēkā
63338ISO 6887-4:2017Microbiology of the food chain — Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination — Part 4: Specific rules for the preparation of miscellaneous productsStandarts spēkā
62769ISO 17604:2015Microbiology of the food chain — Carcass sampling for microbiological analysisStandarts spēkā
75509ISO 23418:2022Microbiology of the food chain — Whole genome sequencing for typing and genomic characterization of bacteria — General requirements and guidanceStandarts spēkā
63252ISO 18744:2016Microbiology of the food chain — Detection and enumeration of Cryptosporidium and Giardia in fresh leafy green vegetables and berry fruitsStandarts spēkā
81777ISO 22174:2024Microbiology of the food chain — Polymerase chain reaction (PCR) for the detection and quantification of microorganisms — General requirements and definitionsStandarts spēkā
38282ISO 4832:2006Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Koliformu baktēriju skaitīšanas horizontālā metode. Koloniju skaitīšanas metodeStandarts spēkā
38282ISO 4832:2006Microbiologie des aliments — Méthode horizontale pour le dénombrement des coliformes — Méthode par comptage des coloniesStandarts spēkā
Attēlo no 231. līdz 240. no pavisam 283 ieraksta(-iem).