ISO/TC 34/SC 15
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 66462 | ISO 8455:2011/Amd 1:2015 | Green coffee — Guidelines for storage and transport — Amendment 1 | Standarts spēkā |
| 63615 | ISO 18862:2016 | Coffee and coffee products — Determination of acrylamide — Methods using HPLC-MS/MS and GC-MS after derivatization | Standarts spēkā |
| 63404 | ISO 18794:2018 | Café — Analyse sensorielle — Vocabulaire | Standarts spēkā |
| 51009 | ISO 1446:2001/Amd 1:2011 | Café vert — Détermination de la teneur en eau — Méthode de référence fondamentale — Amendement 1 | Standarts spēkā |
| 44704 | ISO 24114:2011 | Café soluble — Critères d'authenticité | Standarts spēkā |
| 44609 | ISO 6668:2008 | Café vert — Préparation des échantillons en vue de l'analyse sensorielle | Standarts spēkā |
| 44606 | ISO 6666:2011 | Échantillonnage du café — Sondes pour café vert et café en parche | Standarts spēkā |
| 44604 | ISO/CD 3509 | Coffee and coffee products — Vocabulary | Izstrādē |
| 44603 | ISO 24115:2012 | Green coffee — Procedure for calibration of moisture meters — Routine method | Standarts spēkā |
| 44602 | ISO 4150:2011 | Green coffee or raw coffee — Size analysis — Manual and machine sieving | Standarts spēkā |
Attēlo no 11. līdz 20. no pavisam 96 ieraksta(-iem).
