Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
66462ISO 8455:2011/Amd 1:2015Green coffee — Guidelines for storage and transport — Amendment 1Standarts spēkā
63615ISO 18862:2016Coffee and coffee products — Determination of acrylamide — Methods using HPLC-MS/MS and GC-MS after derivatizationStandarts spēkā
63404ISO 18794:2018Café — Analyse sensorielle — VocabulaireStandarts spēkā
51009ISO 1446:2001/Amd 1:2011Café vert — Détermination de la teneur en eau — Méthode de référence fondamentale — Amendement 1Standarts spēkā
44704ISO 24114:2011Café soluble — Critères d'authenticitéStandarts spēkā
44609ISO 6668:2008Café vert — Préparation des échantillons en vue de l'analyse sensorielleStandarts spēkā
44606ISO 6666:2011Échantillonnage du café — Sondes pour café vert et café en parcheStandarts spēkā
44604ISO/CD 3509Coffee and coffee products — VocabularyIzstrādē
44603ISO 24115:2012Green coffee — Procedure for calibration of moisture meters — Routine methodStandarts spēkā
44602ISO 4150:2011Green coffee or raw coffee — Size analysis — Manual and machine sievingStandarts spēkā
Attēlo no 11. līdz 20. no pavisam 96 ieraksta(-iem).