Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
19269ISO/WD 11291Café soluble — Détermination du profil d'hydrate de carbone libre — Méthode par chromatographie en phase gazeuseIzstrādē
19270ISO 11292:1995Šķīstošā kafija - Brīvo un kopējo ogļhidrātu satura noteikšana - Augstas izšķirtspējas anjonu-apmaiņas hromatogrāfijas metodeStandarts spēkā
19270ISO 11292:1995Instant coffee — Determination of free and total carbohydrate contents — Method using high-performance anion-exchange chromatographyStandarts spēkā
19271ISO/WD 11293Café torrefié — Essai de tasseIzstrādē
19272ISO 11294:1994Café torréfié moulu — Détermination de la teneur en eau — Méthode par détermination de la perte de masse à 103 degrés C (Méthode pratique)Standarts spēkā
20088ISO/CD 12120Café vert — Détermination de la teneur en eau — Méthode de Karl FischerIzstrādē
20100ISO 11817:1994Roasted ground coffee — Determination of moisture content — Karl Fischer method (Reference method)Standarts spēkā
21439ISO/WD 4072Café vert en sacs — ÉchantillonnageIzstrādē
24198ISO/WD 4052Café — Détermination de la teneur en caféine — Méthode de référenceIzstrādē
24921ISO/WD 3509Coffee and its products — VocabularyIzstrādē
Attēlo no 31. līdz 40. no pavisam 96 ieraksta(-iem).