Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
44609ISO 6668:2008Café vert — Préparation des échantillons en vue de l'analyse sensorielleStandarts spēkā
44704ISO 24114:2011Café soluble — Critères d'authenticitéStandarts spēkā
51009ISO 1446:2001/Amd 1:2011Café vert — Détermination de la teneur en eau — Méthode de référence fondamentale — Amendement 1Standarts spēkā
63404ISO 18794:2018Café — Analyse sensorielle — VocabulaireStandarts spēkā
63615ISO 18862:2016Coffee and coffee products — Determination of acrylamide — Methods using HPLC-MS/MS and GC-MS after derivatizationStandarts spēkā
66462ISO 8455:2011/Amd 1:2015Green coffee — Guidelines for storage and transport — Amendment 1Standarts spēkā
74311ISO 22994:2021Extraits de café — Détermination de la teneur en matière sèche des extraits de café — Méthode à sable de Fontainebleau pour les extraits de café liquides ou en pâteStandarts spēkā
74672ISO 23134:2022Coffee and coffee products — Determination of particle size of ground roasted coffee — Horizontal sieving motion method using circular brushesStandarts spēkā
78687ISO/NP 24386Coffee — Determination of caffeine contentStandarts spēkā
87695ISO 18794:2025Coffee — Sensory analysis — VocabularyStandarts spēkā
Attēlo no 81. līdz 90. no pavisam 96 ieraksta(-iem).