ISO/TC 34/SC 15
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 40401 | ISO 10470:2004 | Café vert — Table de référence des défauts | Standarts spēkā |
| 40678 | ISO/WD 20938 | Instant coffee — Determination of moisture content — Karl Fischer method (Reference method) | Izstrādē |
| 43042 | ISO/WD 24116 | Café vert — Analyse granulométrique — Tamisage avec machine | Izstrādē |
| 43043 | ISO/WD 24114 | Café soluble — Critère d'authenticité | Izstrādē |
| 44597 | ISO 20938:2008 | Instant coffee — Determination of moisture content — Karl Fischer method (Reference method) | Standarts spēkā |
| 44601 | ISO 8455:2011 | Green coffee — Guidelines for storage and transport | Standarts spēkā |
| 44602 | ISO 4150:2011 | Green coffee or raw coffee — Size analysis — Manual and machine sieving | Standarts spēkā |
| 44603 | ISO 24115:2012 | Green coffee — Procedure for calibration of moisture meters — Routine method | Standarts spēkā |
| 44604 | ISO/CD 3509 | Coffee and coffee products — Vocabulary | Izstrādē |
| 44606 | ISO 6666:2011 | Échantillonnage du café — Sondes pour café vert et café en parche | Standarts spēkā |
Attēlo no 71. līdz 80. no pavisam 96 ieraksta(-iem).
