Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
40401ISO 10470:2004Café vert — Table de référence des défautsStandarts spēkā
40678ISO/WD 20938Instant coffee — Determination of moisture content — Karl Fischer method (Reference method)Izstrādē
43042ISO/WD 24116Café vert — Analyse granulométrique — Tamisage avec machineIzstrādē
43043ISO/WD 24114Café soluble — Critère d'authenticitéIzstrādē
44597ISO 20938:2008Instant coffee — Determination of moisture content — Karl Fischer method (Reference method)Standarts spēkā
44601ISO 8455:2011Green coffee — Guidelines for storage and transportStandarts spēkā
44602ISO 4150:2011Green coffee or raw coffee — Size analysis — Manual and machine sievingStandarts spēkā
44603ISO 24115:2012Green coffee — Procedure for calibration of moisture meters — Routine methodStandarts spēkā
44604ISO/CD 3509Coffee and coffee products — VocabularyIzstrādē
44606ISO 6666:2011Échantillonnage du café — Sondes pour café vert et café en parcheStandarts spēkā
Attēlo no 71. līdz 80. no pavisam 96 ieraksta(-iem).