ISO/TC 34/SC 18
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
5637 | ISO 1114:1977 | Cocoa beans — Cut test | Atcelts |
7114 | ISO 2291:1980 | Fèves de cacao — Détermination de la teneur en eau (Méthode pratique) | Atcelts |
7116 | ISO 2292:1973 | Cocoa beans — Sampling | Atcelts |
56534 | ISO 2451:2014 | Fèves de cacao — Spécifications | Atcelts |
64765 | ISO 34101-1:2019 | Sustainable and traceable cocoa — Part 1: Requirements for cocoa sustainability management systems | Standarts spēkā |
64766 | ISO 34101-2:2019 | Sustainable and traceable cocoa — Part 2: Requirements for performance (related to economic, social and environmental aspects) | Standarts spēkā |
64767 | ISO 34101-3:2019 | Cacao durable et traçable — Partie 3: Exigences de traçabilité | Standarts spēkā |
68202 | ISO 2451:2017 | Fèves de cacao — Spécifications et exigences de qualité | Standarts spēkā |
68203 | ISO 2292:2017 | Cocoa beans — Sampling | Standarts spēkā |
70773 | ISO 34101-4:2019 | Ilgtspējīgi audzētas un izsekojamas kakao pupiņas. 4. daļa. Prasības sertifikācijas shēmām | Standarts spēkā |
Attēlo no 1. līdz 10. no pavisam 11 ieraksta(-iem).