Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
5637ISO 1114:1977Cocoa beans — Cut testAtcelts
7114ISO 2291:1980Fèves de cacao — Détermination de la teneur en eau (Méthode pratique)Atcelts
7116ISO 2292:1973Cocoa beans — SamplingAtcelts
56534ISO 2451:2014Fèves de cacao — SpécificationsAtcelts
64765ISO 34101-1:2019Sustainable and traceable cocoa — Part 1: Requirements for cocoa sustainability management systemsStandarts spēkā
64766ISO 34101-2:2019Sustainable and traceable cocoa — Part 2: Requirements for performance (related to economic, social and environmental aspects)Standarts spēkā
64767ISO 34101-3:2019Cacao durable et traçable — Partie 3: Exigences de traçabilitéStandarts spēkā
68202ISO 2451:2017Fèves de cacao — Spécifications et exigences de qualitéStandarts spēkā
68203ISO 2292:2017Cocoa beans — SamplingStandarts spēkā
70773ISO 34101-4:2019Ilgtspējīgi audzētas un izsekojamas kakao pupiņas. 4. daļa. Prasības sertifikācijas shēmāmStandarts spēkā
Attēlo no 1. līdz 10. no pavisam 11 ieraksta(-iem).