Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
63118EN ISO 11133:2014/A1:2018Mikrobiologie von Lebensmitteln, Futtermitteln und Wasser - Vorbereitung, Herstellung, Lagerung und Leistungsprüfung von Nährmedien (ISO 11133:2014/Amd 1:2018)Izstrādē
27759EN ISO 19343:2017Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Histamnīna konstatēšana un tā daudzuma noteikšana zivīs un zivju produktos. HPLC metode (ISO 19343:2017)Izstrādē
81536prEN ISO 16140-8Microbiology of the food chain — Method validation — Part 8: Protocol for the validation of alternative methods against a reference method for viruses or parasitesIzstrādē
27766EN ISO 10272-2:2017Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Campylobacter spp. noteikšanas un uzskaitīšanas horizontālā metode. 2.daļa: Koloniju skaitīšanas tehnika (ISO 10272-2:2017)Izstrādē
80572prEN ISO 22118 revMikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Polymerase-Kettenreaktion (PCR) zum Nachweis und zur quantitativen Bestimmung von pathogenen Mikroorganismen in Lebensmitteln - Leistungsmerkmale (ISO 22118:2011)Izstrādē
35252EN ISO 6579-1:2017Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode salmonellas noteikšanai, uzskaitei un serotipēšanai. 1.daļa: Horizontālā metode salmonellas spp. noteikšanai (ISO 6579-1:2017)Izstrādē
27765EN ISO 10272-1:2017Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Campylobacter spp. noteikšanas un uzskaitīšanas horizontālā metode. 1.daļa: Noteikšanas metode (ISO 10272-1:2017)Izstrādē
27760EN ISO 19020:2017Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Stafilokoku enterotoksīnu pārtikas produktos imūnfermentatīvā noteikšanas horizontālā metode (ISO 19020:2017)Izstrādē
27767EN ISO 10273:2017Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode patogēnās baktērijas Yersinia enterocolitica noteikšanai (ISO 10273:2017)Izstrādē
58922EN ISO 22117:2019Microbiologie de la chaîne alimentaire - Exigences spécifiques et recommandations relatives aux essais d'aptitude par comparaison interlaboratoires (ISO 22117:2019)Izstrādē
Attēlo no 101. līdz 110. no pavisam 154 ieraksta(-iem).