Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
13879EN 14083:2003Foodstuffs - Determination of trace elements - Determination of lead, cadmium, chromium and molybdenum by graphite furnace atomic absorption spectrometry (GFAAS) after pressure digestionIzstrādē
13879LVS EN 14083:2003Pārtikas produkti - Mikroelementu noteikšana - Svina, kadmija, hroma un molibdēna noteikšana ar grafīta krāsns atomabsorbcijas spektrometriju pēc augstspiediena mineralizācijasStandarts spēkā
13880-Foodstuffs - Determination of trace elements - Determination of mercury by CVAASIzstrādē
13881EN 13804:2002Lebensmittel - Bestimmung von Elementspuren - Leistungskriterien, allgemeine Festlegungen und ProbenvorbereitungAtcelts
13881LVS EN 13804:2003Pārtikas produkti - Mikroelementu noteikšana - Izpildes kritēriji, vispārīgie norādījumi un parauga sagatavošanaAtcelts
13882EN 14084:2003Foodstuffs - Determination of trace elements - Determination of lead, cadmium, zinc, copper and iron by atomic absorption spectrometry (AAS) after microwave digestionIzstrādē
13882LVS EN 14084:2003Pārtikas produkti - Mikroelementu noteikšana - Svina, kadmija, cinka, vara un dzelzs noteikšana ar atomabsorbcijas spektrometriju (AAS) pēc mineralizācijas mikroviļņosStandarts spēkā
13883EN 13784:2001Produits alimentaires - Détection d'aliments ionisés en utilisant le test de comète d'ADN - Méthode par criblageIzstrādē
13883LVS EN 13784:2003Pārtikas produkti - Dezoksiribonukleīnskābes (DNA) komētanalīze apstarotas pārtikas identificēšanai - Skrīninga metodeStandarts spēkā
13884EN ISO 6887-2:2003Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Vorbereitung von Untersuchungsproben, von Erstverdünnungen und von Dezimalverdünnungen für mikrobiologische Untersuchungen - Teil 2: Spezifische Regeln für die Vorbereitung von Fleisch und Fleischerzeugnissen (ISO 6887-2:2003)Atcelts
Attēlo no 151. līdz 160. no pavisam 649 ieraksta(-iem).