CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
13884 | LVS EN ISO 6887-2:2004 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm - 2.daļa: Īpaši noteikumi kā sagatavot gaļu un gaļas izstrādājumus | Atcelts |
13885 | ISO/NP 6887-3 | Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of the test sample, of initial suspension and of decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of the test samples and initial suspension of milk and milk products | Izstrādē |
13886 | EN ISO 6887-3:2003 | Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Vorbereitung von Untersuchungsproben und Herstellung von Erstverdünnungen und von Dezimalverdünnungen für mikrobiologische Untersuchungen - Teil 3: Spezifische Regeln für die Vorbereitung von Fisch und Fischerzeugnissen (ISO 6887-3:2003) | Atcelts |
13886 | LVS EN ISO 6887-3:2004 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm - 3.daļa: Īpaši noteikumi kā sagatavot zivis un zivju izstrādājumus | Atcelts |
13887 | EN ISO 6887-4:2003 | Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Vorbereitung von Untersuchungsproben und Herstellung von Erstverdünnungen und von Dezimalverdünnungen für mikrobiologische Untersuchungen - Teil 4: Spezifische Regeln für die Vorbereitung von anderen Erzeugnissen als Milch und Milcherzeugnisse, Fleisch und Fleischerzeugnisse, Fisch und Fischerzeugnisse (ISO 6887-4:2003) | Atcelts |
13887 | LVS EN ISO 6887-4:2004 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm - 4.daļa: Īpaši noteikumi kā sagatavot citus produktus, (izņemot pienu, gaļu, zivis un to izstrādājumus) | Atcelts |
13888 | EN 13805:2002 | Lebensmittel - Bestimmung von Elementspuren - Druckaufschluss | Atcelts |
13888 | LVS EN 13805:2003 | Pārtikas produkti - Mikroelementu noteikšana - Augstspiediena mineralizācija | Atcelts |
13889 | EN 13806:2002 | Produits alimentaires - Dosage des éléments-traces - Dosage du mercure par spectrométrie d'absorption atomique par génération de vapeurs froides après digestion sous pression | Atcelts |
13889 | LVS EN 13806:2003 | Pārtikas produkti - Mikroelementu noteikšana - Dzīvsudraba noteikšana ar aukstā tvaika atomabsorbcijas spektrometriju pēc augstspiediena mineralizācijas | Standarts spēkā |
Attēlo no 161. līdz 170. no pavisam 649 ieraksta(-iem).