Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
81468-Foodstuffs — Detection of food allergens by molecular biological methods — Part 6: Wheat (Triticum L.) and Rye (Secale cereale) — Qualitative detection of a specific DNA sequence in cooked sausages by real-time PCRIzstrādē
81470-Foodstuffs — Detection of food allergens by molecular biological methods — Part 8: Peanut (Arachis hypogaea), hazelnut (Corylus spp.), walnut (Juglans regia) and cashew (Anacardium occidentale) — Qualitative detection of specific DNA sequences in food by real-time PCRIzstrādē
30516CEN ISO/TS 10272-3:2010Pārtikas un lopbarības mikrobioloģija. Campylobacter spp. konstatēšana un skaitīšana ar horizontālo paņēmienu. 3. Puskvantitatīva metode (ISO/TS 10272-3:2010)Atcelts
37753CEN ISO/TS 10272-3:2010/AC:2011Pārtikas un lopbarības mikrobioloģija. Campylobacter spp. konstatēšana un skaitīšana ar horizontālo paņēmienu. 3. daļa: Puskvantitatīva metode. 1.tehniskais koriģējums (ISO/TS 10272-3:2010/Cor 1:2011)Atcelts
28720CEN ISO/TS 11133-1:2009Pārtikas produktu un lopbarības mikrobioloģija. Norādījumi barotņu sagatavošanā un ražošanā. 1.daļa: Vispārīgie norādījumi laboratorijas barotņu sagatavošanas kvalitātes nodrošināšanai (ISO/TS 11133-1:2009)Atcelts
13898CEN ISO/TS 11133-2:2003Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Anleitung für die Vorbereitung und Herstellung von Nährmedien - Teil 2: Praktische Anleitung zur Leistungsprüfung von Nährmedien (ISO/TS 11133-2:2003)Atcelts
31691CEN ISO/TS 11133-2:2003/A1:2011Pārtikas un lopbarības mikrobioloģija. Norādījumi barotņu gatavošanā un ražošanā. 2.daļa: Praktiskie norādījumi barotņu veiktspējas testēšanā. 1. grozījums: Testa mikroorganismi, ko parasti izmanto barotnēs (ISO/TS 11133-2:2003/AMD 1:2011)Atcelts
37416CEN ISO/TS 15216-1:2013Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Horizontales Verfahren zur Bestimmung des Hepatitis A-Virus und Norovirus in Lebensmitteln mittels Real-time-RT-PCR - Teil 1: Verfahren zur Quantifizierung (ISO/TS 15216-1:2013)Atcelts
37417CEN ISO/TS 15216-2:2013Microbiologie des aliments - Méthode horizontale pour la recherche des virus de l'hépatite A et norovirus dans les aliments par la technique RT-PCR en temps réel - Partie 2: Méthode de détection qualitative (ISO/TS 15216-2:2013, Version Corrigée 2013-05-01)Atcelts
28681CEN ISO/TS 22117:2010Microbiology of food and animal feeding stuffs - Specific requirements and guidance for proficiency testing by interlaboratory comparison (ISO/DTS 22117:2010)Atcelts
Attēlo no 11. līdz 20. no pavisam 649 ieraksta(-iem).