Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
78649prEN 14526Lebensmittel - Bestimmung von Toxinen der Saxitoxingruppe in Schalentieren - HPLC-Verfahren mit Vorsäulenderivatisierung und Peroxid- oder PeriodatoxidationAptauja slēgta
78581prEN ISO 18862 rev Coffee and coffee products — Determination of acrylamide — Methods using HPLC-MS/MS and GC-MS after derivatizationIzstrādē
78064FprEN 18032Foodstuff - Quick Method for the Analysis of Multiple Highly Polar Pesticides and their Metabolites in Foodstuff Involving Extraction with Acidified Methanol and Measurement by LC- or IC-MS/MS (QuPPe-Method)Izstrādē
75953EN ISO 22753:2022Untersuchung auf molekulare Biomarker - Verfahren zur statistischen Auswertung von Analyseergebnissen aus der Untersuchung von Untergruppen von gentechnisch verändertem Saatgut und Getreide - Allgemeine Anforderungen (ISO 22753:2021, Korrigierte Fassung 2022-11)Izstrādē
75953LVS EN ISO 22753:2023Molekulāro biomarķieru analīze. Metode analītisko rezultātu statistiskai novērtēšanai, kas iegūti, testējot ģenētiski modificētu sēklu un graudu apakšizlases grupas. Vispārīgas prasības (ISO 22753:2021, koriģētā versija 2022-11)Standarts spēkā
75952EN ISO 11781:2025Untersuchung auf molekulare Biomarker - Anforderungen und Leitfaden für die Einzellaborvalidierung qualitativer Real-time-PCR-Verfahren (ISO 11781:2025)Standarts spēkā
75952LVS EN ISO 11781:2025Molecular biomarker analysis - Requirements and guidance for single-laboratory validation of qualitative real-time polymerase chain reaction (PCR) methods (ISO 11781:2025) 
74320EN 17855:2024Foodstuffs - Minimum performance requirements for quantitative measurement of the food allergens milk, egg, peanut, hazelnut, almond, walnut, cashew, pecan nut, brazil nut, pistachio nut, macadamia nut, wheat, lupine, sesame, mustard, soy, celery, fish, molluscs and crustaceansStandarts spēkā
74320LVS EN 17855:2024Pārtikas produkti. Minimālās veiktspējas prasības pārtikas alergēnu piena, olu, zemesriekstu, lazdu riekstu, mandeļu, valriekstu, Indijas riekstu, pekanriekstu, Brazīlijas riekstu, pistāciju riekstu, makadāmijas riekstu, kviešu, lupīnas, sezama, sinepju, sojas, selerijas, zivju, molusku un vēžveidīgo kvantitatīvai mērīšanaiStandarts spēkā
72987LVS EN 13806-1:2025Produits alimentaires - Dosage des éléments-traces - Partie 1 : Dosage du mercure total dans les produits alimentaires par spectrométrie d'absorption atomique (SAA) - Génération de vapeurs froides après digestion sous pression 
Attēlo no 11. līdz 20. no pavisam 649 ieraksta(-iem).