CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
13888 | EN 13805:2002 | Lebensmittel - Bestimmung von Elementspuren - Druckaufschluss | Atcelts |
28720 | CEN ISO/TS 11133-1:2009 | Pārtikas produktu un lopbarības mikrobioloģija. Norādījumi barotņu sagatavošanā un ražošanā. 1.daļa: Vispārīgie norādījumi laboratorijas barotņu sagatavošanas kvalitātes nodrošināšanai (ISO/TS 11133-1:2009) | Atcelts |
40295 | EN 16923:2017 | Pārtikas produkti. T-2 un HT-2 toksīnu noteikšana zīdaiņu un mazu bērnu uzturam paredzētos graudaugos un graudaugu produktos ar LC-MS/MS pēc SPE tīrīšanas | Atcelts |
13897 | ENV 14194:2002 | Produits alimentaires - Détermination de la teneur en saxitoxine et en dc-saxitoxine dans les moules - Méthode par chromatographie liquide haute performance après dérivation post-colonne | Atcelts |
13866 | EN ISO 6579:2002 | Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the detection of Salmonella spp (ISO 6579:2002) | Atcelts |
13807 | EN ISO 11290-2:1998 | Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Horizontales Verfahren für den Nachweis und die Zählung von Listeria monocytogenes - Teil 2: Zählverfahren (ISO 11290-2:1998) | Atcelts |
13804 | EN 12393-3:1998 | Aliments non gras - Méthodes multirésidus de détermination par chromatographie en phase gazeuse de résidus de pesticides - Partie 3: Détermination et essais de confirmation | Atcelts |
13813 | EN 12824:1997 | Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the detection of Salmonella (ISO 6579:1993 modified) | Atcelts |
59270 | CEN/TS 15634-3:2016 | Lebensmittel - Nachweis von Lebensmittelallergenen mit molekularbiologischen Verfahren - Teil 3: Haselnuss (Corylus avellana) - Qualitativer Nachweis einer spezifischen DNA-Sequenz in Schokolade mittels Real-time PCR | Atcelts |
35383 | LVS EN 16995:2017 | Pārtikas produkti. Augu eļļas un augu eļļu pārtikas produkti. Minerāleļļu piesātināto ogļūdeņražu (MOSH) un minerāleļļu aromātisko ogļūdeņražu (MOAH) noteikšana ar tiešsaistes HPLC-GC-FID analīzi (ISO 10272-1:2017) | Atcelts |
Attēlo no 211. līdz 220. no pavisam 649 ieraksta(-iem).