CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
27756 | LVS CEN/TR 16059:2011 | Pārtikas produktu analīze. Vienas laboratorijas validētu mikotoksīnu noteikšanas analīzes metožu veiktspējas kritēriji | Standarts spēkā |
13829 | EN 1785:1996 | Foodstuffs - Detection of irradiated food containing fat - Gas chromatographic / Mass spectrometric analysis of 2-alkylcyclobutanones | Atcelts |
13863 | EN 14176:2003 | Lebensmittel - Bestimmung von Domoinsäure in Muscheln mit HPLC | Atcelts |
13892 | EN ISO 21572:2004 | Lebensmittel - Verfahren zum Nachweis von gentechnisch modifizierten Organismen und ihren Produkten - Proteinverfahren (ISO 21572:2004) | Atcelts |
21324 | EN 14333-1:2004 | Fettarme Lebensmittel - Bestimmung der Benzimidazol-Fungizide Carbendazim, Thiabendazol und Benomyl (als Carbendazim) - Teil 1: HPLC-Vefahren mit Reinigung durch Festphasenextraktion | Atcelts |
23204 | LVS CEN/TS 15111:2005 | Pārtikas produkti - Mikroelementu noteikšana - Joda satura noteikšana diētiskajos produktos ar ICP - MS metodi (induktīvi saistītā plazmas masas spektrometrija) | Atcelts |
13896 | EN 14526:2004 | Lebensmittel - Bestimmung von Saxitoxin und DC-Saxitoxin in Muscheln - HPLC-Verfahren mit Vorsäulenderivatisierung mit Peroxid- oder Periodatoxdation | Atcelts |
13875 | LVS EN 13751:2003 | Pārtikas produkti - Apstarotas pārtikas identificēšana, lietojot fotostimulējošu luminiscenci | Atcelts |
28681 | LVS CEN ISO/TS 22117:2011 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Īpašās prasības un norādījumi prasmju pārbaudēm, izmantojot starplaboratoriju salīdzināšanas rezultātus (ISO/TS 22117:2010) | Atcelts |
24542 | EN ISO 21572:2004/AC:2005 | Lebensmittel - Verfahren zum Nachweis von gentechnisch modifizierten Organismen und ihren Produkten - Proteinverfahren (ISO 21572:2004) | Atcelts |
Attēlo no 231. līdz 240. no pavisam 649 ieraksta(-iem).