Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
13801LVS EN 12393-1:2003Taukus nesaturoši pārtikas produkti - Gāzes hromotogrāfiskā multimetode pesticīdu atlieku noteikšanai - 1.daļa: Vispārīgi nosacījumiAtcelts
28720CEN ISO/TS 11133-1:2009Pārtikas produktu un lopbarības mikrobioloģija. Norādījumi barotņu sagatavošanā un ražošanā. 1.daļa: Vispārīgie norādījumi laboratorijas barotņu sagatavošanas kvalitātes nodrošināšanai (ISO/TS 11133-1:2009)Atcelts
28128LVS EN 14132:2003/ AC:2007Pārtikas produkti. Ohratoksīna A noteikšana miežos un grauzdētā kafijā. Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfijas (HPLC) metode ar imūnās afinitātes kolonnu tīrīšanuAtcelts
13827EN 1788:1996Lebensmittel -Nachweis von bestrahlten Lebensmitteln, von denen Silikatmineralien isoliert werden können - Verfahren mittels ThermolumineßenzAtcelts
13839EN 13585:2001Lebensmittel - Bestimmung von Fumonisin B1 und B2 in Mais - HPLC-Verfahren mit Reinigung durch FestphasenextraktionAtcelts
26059CEN/TS 15506:2007Lebensmittel - Bestimmung von Elementspuren - Bestimmung von Zinn in Obst- und Gemüsekonserven mit Flammen-Atomabsorptionsspektrometrie (AAS)Atcelts
21142LVS EN ISO 11290-1:1996 /A1:2005 APārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Horizontālā metode Listeria monocytogenes baktēriju noteikšanai un skaitīšanai - 1.daļa: Noteikšanas metodeAtcelts
61386LVS CEN/TS 17061:2017Pārtikas produkti. Vadlīnijas pesticīdu atlieku un organisko piesārņotāju kalibrēšanai un kvantitatīvai noteikšanai, izmantojot hromatogrāfijas metodesAtcelts
21326EN 14333-3:2004Fettarme Lebensmittel - Bestimmung der Benzimidazol-Fungizide Carbendazim, Thiabendazol und Benomyl (als Carbendazim) - Teil 3: HPLC-Verfahren mit Reinigung durch Flüssig/Flüssig-VerteilungAtcelts
26014EN 14122:2003/AC:2005Lebensmittel - Bestimmung von Vitamin B1 mit HPLCAtcelts
Attēlo no 231. līdz 240. no pavisam 649 ieraksta(-iem).