Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
27014EN ISO 6579:2002/A1:2007Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Horizontales Verfahren zum Nachweis von Salmonella spp. - ÄNDERUNG 1: Anhang D: Nachweis von Salmonella spp. in Tierkot und in Umgebungsprobenproben aus der Primärpoduktion (ISO 6579:2002/Amd.1:2007)Atcelts
28720LVS CEN ISO/TS 11133-1:2009Pārtikas produktu un lopbarības mikrobioloģija. Norādījumi barotņu sagatavošanā un ražošanā. 1.daļa: Vispārīgie norādījumi laboratorijas barotņu sagatavošanas kvalitātes nodrošināšanai (ISO/TS 11133-1:2009)Atcelts
62812LVS EN ISO 6888-1:1999/A2:2018Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Horizontālā metode koagulāzes pozitīvo stafilokoku (Staphylococcus aureus un citu sugu) skaita noteikšanai. 1.daļa: Metode, lietojot Baird-Parker agara barotni. 2.grozījums: Alternatīva validācijas testa iekļaušana ar RPFA punkcijas metodi (ISO 6888-1:1999/Amd 2:2018)Atcelts
13843LVS EN 12821:2001Pārtikas produkti - Šķidrumu hromatogrāfija ar augstu izšķiršanas spēju D vitamīna noteikšanai - Holekalciferola (D3) un ergokalciferola (D2) noteikšanaAtcelts
21736LVS EN ISO 6888-1:1999 /A1:2003 APārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Horizontālā metode koagulāzes pozitīvo stafilokoku skaitīšanai (Staphylococcus aureus un citu baktēriju veidu) - 1.daļa: Metode, lietojot Baird-Parker agāra vidi - 1.labojums: Ietverot datu precizitātiAtcelts
13900ENV 14166:2001Produits alimentaires - Dosage de la vitamine B6 par essai microbiologiqueAtcelts
31691CEN ISO/TS 11133-2:2003/A1:2011Pārtikas un lopbarības mikrobioloģija. Norādījumi barotņu gatavošanā un ražošanā. 2.daļa: Praktiskie norādījumi barotņu veiktspējas testēšanā. 1. grozījums: Testa mikroorganismi, ko parasti izmanto barotnēs (ISO/TS 11133-2:2003/AMD 1:2011)Atcelts
13878LVS EN 14082:2003Pārtikas produkti - Mikroelementu noteikšana - Svina, kadmija, cinka, vara, dzelzs un hroma noteikšana ar atomabsorbcijas spektrometriju pēc sadedzināšanasAtcelts
13825LVS EN 13708:2002Pārtikas produkti - Apstaroto, kristālisko cukuru saturošu pārtikas produktu noteikšana ar ESR spektroskopijuAtcelts
13897ENV 14194:2002Produits alimentaires - Détermination de la teneur en saxitoxine et en dc-saxitoxine dans les moules - Méthode par chromatographie liquide haute performance après dérivation post-colonneAtcelts
Attēlo no 251. līdz 260. no pavisam 651 ieraksta(-iem).