Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
13801LVS EN 12393-1:2003Taukus nesaturoši pārtikas produkti - Gāzes hromotogrāfiskā multimetode pesticīdu atlieku noteikšanai - 1.daļa: Vispārīgi nosacījumiAtcelts
13826LVS EN 1787:1996Lebensmittel - Nachweis von bestrahlten cellulosehaltigen Lebensmitteln - Verfahren mittels ESR-SpectroscopyAtcelts
70819CEN/TS 17329-1:2021Lebensmittel - Allgemeine Anleitung für die Validierung qualitativer Realtime-PCR-Verfahren - Teil 1: EinzellaborvalidierungAtcelts
27744LVS EN 12393-3:2009Augu cilmes pārtikas produkti. Pesticīdu atlikumu gāzhromatogrāfiska noteikšana ar vairākatlikumu metodēm. 3. daļa: Noteikšana un apstiprināšanas testiAtcelts
13841LVS EN 12823-1:2001Pārtikas produkti - Šķidrumu hromatogrāfija ar augstu izšķiršanas spēju A vitamīna noteikšanai - 1.daļa: Trans-retinola un 13-cis-retinola noteikšanaAtcelts
13811EN ISO 15141-1:1998Produits alimentaires - Dosage de l'ochratoxine A dans les céréales et produits dérivés - Partie 1: Méthode par chromatographie liquide haute performance comprenant une étape d'extraction par chromatographie sur gel de silice (ISO 15141-1:1998)Atcelts
13889LVS EN 13806:2003Pārtikas produkti - Mikroelementu noteikšana - Dzīvsudraba noteikšana ar aukstā tvaika atomabsorbcijas spektrometriju pēc augstspiediena mineralizācijasAtcelts
22156EN ISO 10272-1:2006Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Horizontales Verfahren zum Nachweis und zur Zählung von Campylobacter spp.- Teil 1: Nachweisverfahren (ISO 10272-1:2006)Atcelts
21142LVS EN ISO 11290-1:1996 /A1:2005 APārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Horizontālā metode Listeria monocytogenes baktēriju noteikšanai un skaitīšanai - 1.daļa: Noteikšanas metodeAtcelts
37753CEN ISO/TS 10272-3:2010/AC:2011Pārtikas un lopbarības mikrobioloģija. Campylobacter spp. konstatēšana un skaitīšana ar horizontālo paņēmienu. 3. daļa: Puskvantitatīva metode. 1.tehniskais koriģējums (ISO/TS 10272-3:2010/Cor 1:2011)Atcelts
Attēlo no 261. līdz 270. no pavisam 649 ieraksta(-iem).