Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
13811LVS EN ISO 15141-1:2001Pārtikas produkti - Ohratoksīna A noteikšana graudaugos un graudaugu produktos - 1.daļa: Augstas izšķiršanas spējas šķidruma hromatogrāfijas metode ar silikagela tīrīšanuAtcelts
13811EN ISO 15141-1:1998Produits alimentaires - Dosage de l'ochratoxine A dans les céréales et produits dérivés - Partie 1: Méthode par chromatographie liquide haute performance comprenant une étape d'extraction par chromatographie sur gel de silice (ISO 15141-1:1998)Atcelts
37416CEN ISO/TS 15216-1:2013Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Horizontales Verfahren zur Bestimmung des Hepatitis A-Virus und Norovirus in Lebensmitteln mittels Real-time-RT-PCR - Teil 1: Verfahren zur Quantifizierung (ISO/TS 15216-1:2013)Atcelts
13897ENV 14194:2002Produits alimentaires - Détermination de la teneur en saxitoxine et en dc-saxitoxine dans les moules - Méthode par chromatographie liquide haute performance après dérivation post-colonneAtcelts
21142LVS EN ISO 11290-1:1996 /A1:2005 APārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Horizontālā metode Listeria monocytogenes baktēriju noteikšanai un skaitīšanai - 1.daļa: Noteikšanas metodeAtcelts
26014LVS EN 14122:2003 /AC:2010Pārtikas produkti. B1 vitamīna noteikšana ar augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfiju (HPLC)Atcelts
70819CEN/TS 17329-1:2021Lebensmittel - Allgemeine Anleitung für die Validierung qualitativer Realtime-PCR-Verfahren - Teil 1: EinzellaborvalidierungAtcelts
21328LVS EN ISO 22174:2005Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Polimerāzes ķēdesreakcija (PCR) produktos esošo patogēnu noteikšanai - Vispārīgās prasības un raksturojumiAtcelts
21736LVS EN ISO 6888-1:1999 /A1:2003 APārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Horizontālā metode koagulāzes pozitīvo stafilokoku skaitīšanai (Staphylococcus aureus un citu baktēriju veidu) - 1.daļa: Metode, lietojot Baird-Parker agāra vidi - 1.labojums: Ietverot datu precizitātiAtcelts
28720LVS CEN ISO/TS 11133-1:2009Pārtikas produktu un lopbarības mikrobioloģija. Norādījumi barotņu sagatavošanā un ražošanā. 1.daļa: Vispārīgie norādījumi laboratorijas barotņu sagatavošanas kvalitātes nodrošināšanai (ISO/TS 11133-1:2009)Atcelts
Attēlo no 271. līdz 280. no pavisam 649 ieraksta(-iem).