Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
27770LVS EN 14164:2008Pārtikas produkti. B 6 vitamīna noteikšana ar augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfiju (HPLC)Atcelts
13847LVS EN 14130:2003Pārtikas produkti - C vitamīna noteikšana ar augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfiju (HPLC)Atcelts
13817LVS EN ISO 6887-1:1999Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm - 1.daļa: Vispārējie noteikumi sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošanaiAtcelts
21324LVS EN 14333-1:2005Beztauku pārtika. Bezimidazolfungicīdu karbendazīma, tiabendazola un benomila (kā karbendazīma) noteikšana. 1.daļa: Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfija (HPLC), kurā izmanto attīrīšanu ar cietfāzes ekstrakcijuAtcelts
27777EN 15633-1:2009Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar imunoloģiskām metodēm. 1. daļa: Vispārīgās nostādnesAtcelts
59270CEN/TS 15634-3:2016Lebensmittel - Nachweis von Lebensmittelallergenen mit molekularbiologischen Verfahren - Teil 3: Haselnuss (Corylus avellana) - Qualitativer Nachweis einer spezifischen DNA-Sequenz in Schokolade mittels Real-time PCRAtcelts
13864LVS EN 14132:2003Pārtikas produkti - Ohratoksīna A noteikšana miežos un grauzdētā kafijā - Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfijas (HPLC) metode ar imūnās afinitātes kolonnu tīrīšanuAtcelts
61388LVS CEN/TS 17062:2017Augu izcelsmes pārtika. Multi-metode pesticīdu atlieku noteikšanai augu eļļās ar LC-MS/MSAtcelts
27778LVS EN 15634-1:2009Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar molekulārbioloģiskām metodēm. 1. daļa: Vispārīgās nostādnesAtcelts
13870LVS EN 14123:2003Pārtikas produkti - Aflatoksīna B1 un aflatoksīnu B1, B2, G1, G2 summas noteikšana zemesriekstos, pistācijas riekstos, vīģēs un paprikas pulverī - Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfijas (HPLC) metode ar pēckolonnas derivatizāciju un imūnās afinitātes kolonnu tīrīšanuAtcelts
Attēlo no 281. līdz 290. no pavisam 649 ieraksta(-iem).