CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
40295 | LVS EN 16923:2017 | Pārtikas produkti. T-2 un HT-2 toksīnu noteikšana zīdaiņu un mazu bērnu uzturam paredzētos graudaugos un graudaugu produktos ar LC-MS/MS pēc SPE tīrīšanas | Atcelts |
37753 | CEN ISO/TS 10272-3:2010/AC:2011 | Pārtikas un lopbarības mikrobioloģija. Campylobacter spp. konstatēšana un skaitīšana ar horizontālo paņēmienu. 3. daļa: Puskvantitatīva metode. 1.tehniskais koriģējums (ISO/TS 10272-3:2010/Cor 1:2011) | Atcelts |
13820 | LVS EN 12014-2:2001 | Pārtikas produkti - Nitrātu un/vai nitrītu satura noteikšana - 2.daļa: Šķidrumu hromatogrāfijas metode ar augstu izšķiršanas spēju (HPLC0 / jonapmaiņas hromatogrāfijas metode (IC) nitrātu satura noteikšanai dārzeņos un dārzeņu produktos | Atcelts |
13830 | LVS EN ISO 15141-2:2001 | Pārtikas produkti - Ohratoksīna A noteikšana graudaugos un graudaugu produktos - 2.daļa: Augstas izšķiršanas spējas šķidruma hromatogrāfijas metode ar bikarbonāta tīrīšanu | Atcelts |
13864 | EN 14132:2003 | Lebensmittel - Bestimmung von Ochratoxin A in Gerste und Röstkaffee - HPLC-Verfahren mit Reinigung an einer Immunoaffinitätssäule | Atcelts |
13886 | EN ISO 6887-3:2003 | Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Vorbereitung von Untersuchungsproben und Herstellung von Erstverdünnungen und von Dezimalverdünnungen für mikrobiologische Untersuchungen - Teil 3: Spezifische Regeln für die Vorbereitung von Fisch und Fischerzeugnissen (ISO 6887-3:2003) | Atcelts |
13887 | EN ISO 6887-4:2003 | Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Vorbereitung von Untersuchungsproben und Herstellung von Erstverdünnungen und von Dezimalverdünnungen für mikrobiologische Untersuchungen - Teil 4: Spezifische Regeln für die Vorbereitung von anderen Erzeugnissen als Milch und Milcherzeugnisse, Fleisch und Fleischerzeugnisse, Fisch und Fischerzeugnisse (ISO 6887-4:2003) | Atcelts |
13884 | EN ISO 6887-2:2003 | Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Vorbereitung von Untersuchungsproben, von Erstverdünnungen und von Dezimalverdünnungen für mikrobiologische Untersuchungen - Teil 2: Spezifische Regeln für die Vorbereitung von Fleisch und Fleischerzeugnissen (ISO 6887-2:2003) | Atcelts |
13848 | LVS EN ISO 6888-2:1999 A | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Horizontālā metode koagulāzes pozitīvo stafilokoku skaitīšanai (Staphylococcus aureus un citu baktēriju veidu) - 2.daļa: Metode, lietojot truša plazmas fibrīna agāra vidi | Atcelts |
13858 | ENV ISO 11133-1:2000 | Microbiologie des aliments - Guide pour la préparation et la production des milieux de culture - Partie 1: Guide général pour l'assurance de la qualité pour la préparation des milieux de culture en laboratoire (ISO/TR 11133-1:2000) | Atcelts |
Attēlo no 281. līdz 290. no pavisam 649 ieraksta(-iem).