CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
13813 | EN 12824:1997 | Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the detection of Salmonella (ISO 6579:1993 modified) | Atcelts |
13863 | LVS EN 14176:2004 | Pārtikas produkti. Domoskābes noteikšana ar augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfiju (HPLC) | Atcelts |
26015 | LVS EN 10283:2010 | Korozijizturīga tērauda lējumi | Atcelts |
13884 | LVS EN ISO 6887-2:2004 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm - 2.daļa: Īpaši noteikumi kā sagatavot gaļu un gaļas izstrādājumus | Atcelts |
13902 | EN 14133:2003 | Foodstuffs - Determination of ochratoxin A in wine and beer - HPLC method with immunoaffinity column clean-up | Atcelts |
59276 | LVS CEN/TS 15634-4:2016 | Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar molekulārbioloģiskām metodēm. 4.daļa: Zemesrieksti (Arachis hypogaea). Kvalitatīvā specifiskās DNS secības noteikšana šokolādē ar reāllaika polimerāzes ķēdes reakcijas (PCR) metodi | Atcelts |
29305 | LVS EN 15842:2010 | Pārtikas produkti. Pārtikas alergēnu noteikšana. Vispārīgie apsvērumi un metožu validēšana | Atcelts |
13881 | EN 13804:2002 | Lebensmittel - Bestimmung von Elementspuren - Leistungskriterien, allgemeine Festlegungen und Probenvorbereitung | Atcelts |
64987 | EN 15842:2019 | Lebensmittel - Nachweis von Lebensmittelallergenen - Allgemeine Betrachtungen und Validierung von Verfahren | Atcelts |
13896 | LVS EN 14526:2005 | Pārtikas produkti - Saksitoksīna un dc-saksitoksīna noteikšana divvāku gliemjos - Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metode (HPLC), kurā izmantota pirmskolonnas derivatizācija ar peroksīdu vai periodatoksidāciju | Atcelts |
Attēlo no 281. līdz 290. no pavisam 649 ieraksta(-iem).