CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
62812 | LVS EN ISO 6888-1:1999/A2:2018 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Horizontālā metode koagulāzes pozitīvo stafilokoku (Staphylococcus aureus un citu sugu) skaita noteikšanai. 1.daļa: Metode, lietojot Baird-Parker agara barotni. 2.grozījums: Alternatīva validācijas testa iekļaušana ar RPFA punkcijas metodi (ISO 6888-1:1999/Amd 2:2018) | Atcelts |
27778 | EN 15634-1:2009 | Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar molekulārbioloģiskām metodēm. 1. daļa: Vispārīgās nostādnes | Atcelts |
13826 | EN 1787:1996 | Lebensmittel - Nachweis von bestrahlten cellulosehaltigen Lebensmitteln - Verfahren mittels ESR-Spectroscopy | Atcelts |
31691 | CEN ISO/TS 11133-2:2003/A1:2011 | Pārtikas un lopbarības mikrobioloģija. Norādījumi barotņu gatavošanā un ražošanā. 2.daļa: Praktiskie norādījumi barotņu veiktspējas testēšanā. 1. grozījums: Testa mikroorganismi, ko parasti izmanto barotnēs (ISO/TS 11133-2:2003/AMD 1:2011) | Atcelts |
13900 | ENV 14166:2001 | Produits alimentaires - Dosage de la vitamine B6 par essai microbiologique | Atcelts |
13806 | EN ISO 11290-1:1996 | Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Horizontales Verfahren für den Nachweis und die Zählung von Listeria monocytogenes - Teil 1: Nachweisverfahren (ISO 11290-1:1996) | Atcelts |
13828 | EN 1784:1996 | Foodstuffs - Detection of irradiated food containing fat - Gas chromatography of hydrocarbons | Atcelts |
37417 | CEN ISO/TS 15216-2:2013 | Microbiologie des aliments - Méthode horizontale pour la recherche des virus de l'hépatite A et norovirus dans les aliments par la technique RT-PCR en temps réel - Partie 2: Méthode de détection qualitative (ISO/TS 15216-2:2013, Version Corrigée 2013-05-01) | Atcelts |
65738 | LVS CEN/TS 17329-1:2019 | Pārtikas produkti. Vispārīgi norādījumi kvalitatīvu reāllaika polimerāzes ķēdes reakcijas metožu validācijai. 1.daļa: Vienas laboratorijas validācija | Atcelts |
13858 | LVS ENV ISO 11133-1:2001 | Pārtikas produktu un lopbarības mikrobioloģija - Norādījumi barotņu sagatavošanā un ražošanā - 1.daļa: Vispārīgie norādījumi laboratorijas barotņu sagatavošanas kvalitātes nodrošināšanai | Atcelts |
Attēlo no 281. līdz 290. no pavisam 649 ieraksta(-iem).