Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
81469-Foodstuffs — Detection of food allergens by molecular biological methods — Part 7: Peanut (Arachis hypogaea)— Qualitative detection of a specific DNA sequence in food by real-time PCRIzstrādē
81470-Foodstuffs — Detection of food allergens by molecular biological methods — Part 8: Peanut (Arachis hypogaea), hazelnut (Corylus spp.), walnut (Juglans regia) and cashew (Anacardium occidentale) — Qualitative detection of specific DNA sequences in food by real-time PCRIzstrādē
37435prCEN ISO/TS 28942Microbiology of food and animal feed - Horizontal method for the detection of Cronobacter spp. (Enterobacter sakazakii)Izstrādē
64990EN 15634-2:2019Lebensmittel - Nachweis von Lebensmittelallergenen mit molekularbiologischen Verfahren - Teil 2: Sellerie (Apium graveolens) - Nachweis einer spezifischen DNA-Sequenz in Brühwürsten mittels Real-time-PCRIzstrādē
35369CEN/TS 16233-1:2011Pārtikas produkti. HPLC metode ksantofilu noteikšanā zivīs. 1. daļa: Astaksantīna un kantaksantīna noteikšanaIzstrādē
13861EN 14131:2003Foodstuffs - Determination of folate by microbiological assayIzstrādē
31711EN 14132:2009Pārtikas produkti. Ohratoksīna A noteikšana miežos un grauzdētā kafijā. Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfijas (HPLC) metode ar imūnās afinitātes kolonnu tīrīšanuIzstrādē
31710EN 14133:2009Pārtikas produkti. Ohratoksīna A noteikšana vīnā un alū. Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfijas (HPLC) metode ar imūnās afinitātes kolonnu tīrīšanuIzstrādē
29301prEN 13804Lebensmittel - Bestimmung von Elementspuren - Leistungskriterien, allgemeine Festlegungen und ProbenvorbereitungIzstrādē
35374EN 16802:2016Pārtikas produkti. Ķīmisko elementu un to savienojumu noteikšana. Neorganiskā arsēna noteikšana jūras un augu izcelsmes produktos ar anjonu apmaiņas metodi HPLC ICP-MSIzstrādē
Attēlo no 21. līdz 30. no pavisam 649 ieraksta(-iem).