CEN/TC 275
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 74320 | LVS EN 17855:2024 | Pārtikas produkti. Minimālās veiktspējas prasības pārtikas alergēnu piena, olu, zemesriekstu, lazdu riekstu, mandeļu, valriekstu, Indijas riekstu, pekanriekstu, Brazīlijas riekstu, pistāciju riekstu, makadāmijas riekstu, kviešu, lupīnas, sezama, sinepju, sojas, selerijas, zivju, molusku un vēžveidīgo kvantitatīvai mērīšanai | Standarts spēkā |
| 72987 | LVS EN 13806-1:2025 | Pārtikas produkti. Mikroelementu noteikšana. 1.daļa: Kopējā dzīvsudraba noteikšana pārtikas produktos ar atomu absorbcijas spektrometriju (AAS). Aukstā tvaika paņēmiens pēc sadalīšanas zem spiediena | Standarts spēkā |
| 72987 | EN 13806-1:2025 | Produits alimentaires - Dosage des éléments-traces - Partie 1 : Dosage du mercure total dans les produits alimentaires par spectrométrie d'absorption atomique (SAA) - Génération de vapeurs froides après digestion sous pression | Standarts spēkā |
| 72985 | LVS EN 13806-3:2025 | Pārtikas produkti. Mikroelementu noteikšana. 3.daļa: Kopējā dzīvsudraba noteikšana pārtikas produktos ar atomu absorbciju tieši no pārtikas produkta (elementārā dzīvsudraba analīze) | Standarts spēkā |
| 72985 | EN 13806-3:2025 | Produits alimentaires - Dosage des éléments-traces - Partie 3 : Dosage du mercure total dans les produits alimentaires par absorption atomique directe (analyse du mercure élémentaire) | Standarts spēkā |
| 72984 | LVS EN 13806-2:2025 | Pārtikas produkti. Mikroelementu noteikšana. 2.daļa: Kopējā dzīvsudraba noteikšana pārtikas produktos ar atomu fluorescences spektrometriju (AFS). Aukstā tvaika paņēmiens pēc sadalīšanas zem spiediena | Standarts spēkā |
| 72984 | EN 13806-2:2025 | Foodstuffs - Determination of trace elements - Part 2: Determination of total mercury in foodstuffs by atomic fluorescence spectrometry (AFS) - cold vapour technique after pressure digestion | Standarts spēkā |
| 72068 | EN 15634-5:2023 | Lebensmittel - Nachweis von Lebensmittelallergenen mit molekularbiologischen Verfahren - Teil 5: Senf (Sinapis alba) sowie Soja (Glycine max) - Qualitativer Nachweis einer spezifischen DNA-Sequenz in Brühwürsten mittels Real-time PCR | Izstrādē |
| 72068 | LVS EN 15634-5:2023 | Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar molekulārbioloģiskām metodēm. 5.daļa: Sinepes (Sinapis alba) un soja (Glycine max). Kvalitatīvā specifiskās DNS secības noteikšana vārītās desās ar reāllaika polimerāzes ķēdes reakcijas (PCR) metodi | Standarts spēkā |
| 72067 | LVS EN 15634-3:2023 | Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar molekulārbioloģiskām metodēm. 3.daļa: Lazdu rieksti (Corylus avellana). Kvalitatīvā specifiskās DNS secības noteikšana šokolādē ar reāllaika polimerāzes ķēdes reakcijas (PCR) metodi | Standarts spēkā |
Attēlo no 21. līdz 30. no pavisam 651 ieraksta(-iem).
