Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
27723LVS EN 12393-1:2009Augu cilmes pārtikas produkti. Pesticīdu atlikumu gāzhromatogrāfiska noteikšana ar vairākatlikumu metodēm. 1. daļa: Vispārīgi nosacījumiAtcelts
13864LVS EN 14132:2003Pārtikas produkti - Ohratoksīna A noteikšana miežos un grauzdētā kafijā - Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfijas (HPLC) metode ar imūnās afinitātes kolonnu tīrīšanuAtcelts
13817LVS EN ISO 6887-1:1999Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm - 1.daļa: Vispārējie noteikumi sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošanaiAtcelts
64989EN 15634-1:2019Lebensmittel - Nachweis von Lebensmittelallergenen mit molekularbiologischen Verfahren - Teil 1: Allgemeine BetrachtungenAtcelts
13870LVS EN 14123:2003Pārtikas produkti - Aflatoksīna B1 un aflatoksīnu B1, B2, G1, G2 summas noteikšana zemesriekstos, pistācijas riekstos, vīģēs un paprikas pulverī - Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfijas (HPLC) metode ar pēckolonnas derivatizāciju un imūnās afinitātes kolonnu tīrīšanuAtcelts
61388LVS CEN/TS 17062:2017Augu izcelsmes pārtika. Multi-metode pesticīdu atlieku noteikšanai augu eļļās ar LC-MS/MSAtcelts
13853LVS EN ISO 16140:2003 APārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Alternatīvo metožu validācijas protokolsAtcelts
13821ENV 12014-3:1998Lebensmittel - Bestimmung des Nitrat- und/oder Nitritgehaltes - Teil 3: Spektralphotometrische Bestimmung des Nitrat- und Nitritgehaltes in Fleischerzeugnissen nach enzymatischer Reduktion von Nitrat zu NitritAtcelts
22155LVS EN ISO 7218:2007Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Vispārīgās prasības un norādījumi mikrobioloģiskām pārbaudēmAtcelts
13899LVS ENV 14164:2003Pārtikas produkti - Šķidrumu hromatogrāfija ar augstu izšķiršanas spēju (HPLC) B6 vitamīna noteikšanaiAtcelts
Attēlo no 291. līdz 300. no pavisam 649 ieraksta(-iem).